keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Iphone 6 kaytetty

IPhone 6 ei ole vain isompi – se on kaikin tavoin parempi. 4,7 tuuman Retina HD -naytto. A8-siru 64- bittisella poytakonetason arkkitehtuurilla. Uusi 8 Mpix. 13. Huhtikuu Nama ovat tietenkin Apple iPhone 6 ja hiljattain myyntiin saapunut Samsung Galaxy S6 seka tassa artikkelissa kaytetty kaarevalla naytolla. 26. Heinakuu Iphone 6 Plus, ostettu huhtikuussa Elisalta. Todella vahan kaytetty, en vain totu tuohon Applen kayttoliittymaan. Alkuperainen pakkaus. IPhone 6 sisaltaa NFC-piirin, mutta sita voi kayttaa ainoastaan Apple Pay:ssa, joka ei ole viela kaytossa Suomessa. Puhelin ei tue langatonta latausta. Kameran. Samaa iPhone 6 Plus -kuvaa on kaytetty myos englanninkielisissa ”lahjoitamme pois” -kampanjoissa. Kuva vaikuttaa olevan otettu espanjalaisesta puhelimen. 11. Huhtikuu HS:n testissa Samsungin Galaxy S6 Edge ja Applen iPhone 6 plus. tarjoamasta huimasta suorituskyvysta on eniten hyotya, kun kayttaa. Insmat Exclusive Flip Case lompakkokotelo iPhone 6, musta. WAVE puhelinsuojan materiaalina on kaytetty PC-muovia ja siina on mustamattapinta. Hinta: 9. 14 Tuntia sitten Kaytetty iPhone 6 maksaa ominaisuuksista riippuen 300-500 dollaria (noin 270- 450 euroa), kun edullisimmillaan uusi iPhone 6 maksaisi 550.

Kameravertailu: Apple iPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6 edge

21. Marraskuu Olen kayttanyt uutta iPhone 6 -puhelinta nyt kokopaivaisesti tyossani reilun viikon verran. Jo taman lyhyen kayttokokemuksen pohjalta uskallan. Tarjoamme iPhone 6 suojakuoret mukautettuina omilla kuvillasi. kauniilla henkilokohtaisella suojakuorella, jossa on kokonaan kaytetty sinun mielikuvitustasi.

Mikko Mallikas-taytekakku mascarpone-vadelmataytteella -

1. Kesakuu Posts about daim- mascarpone tayte written by jenandnellys. 23. Toukokuu Tayttaisin kakun valiin mascarponea, johon sekaan sekoitettuna vanilja ja muutama lusikallinen vadelmahilloa eli maun mukaan. Voit maustaa. Mascarpone-mansikkakakku Jalkiruoat Makeat leivonnaiset. tayte. 250 g, mascarponea, Lisaa ostoslistalle. 100 g, valkosuklaata, Lisaa ostoslistalle.

14. Marraskuu Suklainen kakku, joka oli kostutettu kevyseti vaniljamaidolla katki sisalleen vadelma-mascarpone-taytteen. Alkuperaiset suunnitelmat ulkonaon. 14. Marraskuu Mikko Mallikas-taytekakku mascarpone-vadelmataytteella. Tama hemmo on Mikko Mallikas, joka omassa lapsuudessani tunnettiin nimella. 19. Elokuu Vadelma-mascarpone-tayte. Kaytan tata taytetta monesti taytekakkujen taytteena, koska tama on niiiin hyvaa ja tuo vaihtelua perus. 20. Heinakuu Ota taytetta varten 3 dl mansikoita ja 2 dl mustikoita, soseuta ne ja 1 dl sokeria sauvasekoittajalla. Vaahdota mascarpone ja Flora-vispi tai. 16. Tammikuu DAIM-MASCARPONE - TAYTE (kahteen valiin) Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisaa vaahdon joukkoon mascarpone-juusto ja sokerit. Valmista silla aikaa tayte, notkista mascarpone lusikan avulla ja sekoita siihen vaniljasokeria. Vatkaa kerma ja maun mukaan sokeria suht loysaksi vaahdoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.