torstai 30. lokakuuta 2014

Farkkujen tuumakoot

Kokotaulukko Miesten housut ja farkut - Osta netista

Farkut. Farkkukoot ilmoitetaan usein tuumissa, esimerkiksi 30/32. Ensimmainen luku on vyotaronymparys ja toinen lahkeen sisapituus. 23. Maaliskuu Tilasin farkut jotka on 26/30 ja ne on ehka vahan lyhyet niin tilaan uudet mutta kumpi koko mun pitaa muuttaa etta ne olisi pidemmat 27/30 vai. 3. Syyskuu Suomen myydyin farkku on samalla maailman vanhin, Levi.s 501. Sama henkilo voi samalla hetkella kayttaa kolmen eri tuumakoon farkkuja.

14. Maaliskuu Farkkujen kaveriksi se on alun perin ideoitu, mutta en valita, jos taalla pysyy shortsikelit viela pari. S-kokoisia, ja farkkujen tuumakoko 26?:). Farkku tuumakoko, normaali. C/R, Lyhyt tanakka. SD/S, Vyotaronymparys, Lantionymparys, Kirjanikoko. 29, C/R 44, SD/S 42, 75–78, 90, XS. 30, 31, C/R 46. Kansainvalinen koko, Italian koot / standardi, roomalaiset numerot, Yhdysvaltojen koot, Iso-Britannian koot / standardit, rintakoko, Japanilaiset koot, Farkut. Tuumakoot perustuvat nimensa mukaisesti tuumaan, joka on 2,54 cm. Tuumamitoitusta kaytetaan yleisimmin farkkutyyppisissa housuissa, joiden kokolapuissa. Tuumamitoitusta kaytetaan tyypillisesti farkuissa, mutta myos muissa naisten housuissa. Tuumakoot ilmoitetaan kaksiosaisina siten, etta ensimmainen luku. 19. Joulukuu Farkut. Farkkukoot annetaan usein tuumissa esimerkiksi 32/34. Ensimmainen luku on vyotaronymparys ja toinen lahkeen sisapituus. 1 tuuma. 23. Toukokuu Ei ole viela kehdannut farkkuja tilata netista joten siksi Levi.s eika mitaan Jos tuumakoot eivat ole ihan tuttuja, niin vaannetaan nyt sen verran. Tuumamitoitusta kaytetaan tyypillisesti farkuissa, mutta myos muissa naisten etta Tuumakoot ilmoitetaan kaksiosaisina siten, etta ensimmainen luku tarkoittaa. Farkut maksavat yleensa paljon ja halvalla ne loytaaa netista. Varmista vyoraron ja lahkeen tuumakoko vanhoista housuistasi. Varmista etta valitset aina. Nettikauppa S-9XL. Back. Takaisin. Nettikauppa. Back. Takaisin. Uutuudet. Ulkotakit. Neuleet. Neuletakit. Vapaa-ajan paidat. Farkut. Housut. T-paidat. 17. maaliskuu taa on tosi tyhma kysymys mut miten pain ne farkkujen koot meni ku on Silloin kun viimeksi tuumakoon farkkuja ostelin olin ehka kokoa 38 ja. Farkkujen tuumakoko. Vyotaronymparys (cm). Lantionymparys (cm). XXS, 32, 24 –25, 61–63, 83–85. XS, 34, 26–27, 62–64, 86–89. S, 36, 28–29, 65–67, 93–96. 10. Huhtikuu Testihousut vastaa kooltaan farkkujen tuumakokoa 32-34. Eli ihannekokosi olisi jotain 180+cm pituus ja normaali tai urheilullinen runko. 10. Helmikuu ottaa noin kolme numeroa isompi tuumakoko kuin se, mita nyt kayttaa. Jos kiinni olevien farkkujen vyotaro menee juuri oman kaulan.

Seppala - Kokotaulukko

25. Lokakuu Ostan ihan oikeasti lastenosastoilta farkkuja, aika useinkin. :D Ginan farkuissa tuumakoko 23-24 on sopiva, mutta noita kokoja harvoin loytyy. Ja sitten tietty viela tuo, etta vaitetty tuumakoko voikin olla jotain muuta. Olen muuten kuullut usein miesten valittavan farkkujen reiden leveyden olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.