tiistai 28. lokakuuta 2014

Muumi astiat

NetAnttila - ARABIA Muumi, Niiskuneiti syva lautanen Kulhot

Muumi lasten astiasto. Tuotetiedot: Muumi-lastenastiasto sisaltaa mukin ja lautasen. Konepesun ja mikron kestavaa posliinia. Tuotenumero: 50008257. Vari. 25. Toukokuu Nama Muumi-aiheiset loydot ovat kylla aina melkoisen timanttisia, mutta kylla taas muuten meinattiin kusta housuun, kun Teea lahetti. Arabian ensimmaiset Muumi-aiheiset astiat tulivat myyntiin 1950-luvun lopulla. Ne oli suunnattu nimenomaan lapsille. Tove ja hanen veljensa Lars Jansson.

Muumimukit ja muut Muumiastiat tuovat iloa jokaiseen paivaan! Valikoimassamme on paljon tuotannosta poistuneita Muumi-tuotteita. Voit loytaa siis etsimasi. ARABIA Muumi, Niiskuneiti syva lautanen ARABIA, Muumi syva lautanen Muumipappa 17,66 norm. 21, MUUMI, Muumi Halaus astiasto 4 osaa 20,11 norm.

Saat 20 % alennuksen! In English. Tuotehaku Paataso ›› Arabia ›› Arabia voipytyt mausteikot mukit muumi hillopurkit tuhka-astiat leikkuulaudat. Hobby Hall -verkkokaupassa on laaja valikoima Muumi-astioita seka muumiaiheisia mukeja ja kulhoja. Tutustu Muumi-astioihin ja tilaa suoraan. Kevaan ihana Muumi uutuus, Puutarha emalimuki. 9,90 €. Koko/vetoisuus: 3, Muumi Retro emalimuki, Morko ja Hattivatit musta 3,7 dl. Morko ja Hattivatit. Muumi Viidakko on ihastuttava ensimmainen astiasto pienimmille Muumi-faneille. Iloiset varit ja reippaat, mielenkiintoiset kuvitukset ilahduttavat pienta. Muumien elamantapa on luova, taynna arkipaivan toisinajattelua. Jokaisella hahmolla on oma filosofiansa, josta voi ammentaa asennetta elamaan. Tove Janssonin syntymasta on kulunut 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi katamme muumit vanhojen astioiden seuralaisiksi.Aamiaiskattaus muumimamman. Todella upea Muumi astiasto pikkuiselle. Paketissa mukana matala lautanen ( 21cm), syva lautanen (15,5cm) ja nokkamuki (180ml). Syvan lautasen alla on. Arabia muumi astiat alkaen EUR 50. Meilla on 488 ilmoitusta koti / arabia muumi astiat sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. Muumit ovat paasseet myos Arabian keramiikka-astioihin tuomaan hyvaa mielta kayttajilleen. Muumi-mukeista voit ylpeana tarjota juhlajuomat niin aikuisten.

6. Syyskuu Myydaan Arabian Muumi -lasten astiasto, joka oli tuotannossa vuosina 1990- 1994. Astiasto sisaltaa lautasen ja mukin. Astiasto on ollut. Explore Satu Matalalampi.s board muumi astiat on Pinterest, a visual bookmarking tool that helps you discover and save creative ideas Mugs. 22. Elokuu Miksi suomalaisissa lapsiperheisa aikuisvieraillekin tarjoillaan Muumi-astioista? Tama on usein herattanyt huomioni. Perheessa on lapsia.

Muumiastiat: yhdistele uutta ja vanhaa - Kotiliesi.fi

31. Joulukuu Lisaksi muut Arabian poistuvat Muumi astiat 31.12.2014. Kulho 15 cm Nuuskamuikkunen. Kulho 15 cm Pikku Myy. Purkki S Tove 100. Purkki M. Muumi-astioista, varsinkin mukeista, on tullut kerailijoiden himoitsemia esineita. ( KUVA: jotka ovat samaa sarjaa harvinaisimpien Muumi-mukien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.