tiistai 23. syyskuuta 2014

Vanhat elokuvat

Hei kaikki vanhat hipit ja pilvipaat, nyt tuli teillekin reissu elokuvateatteriin Yli 100 miljoonaa kappaletta myynyt mysteerikirja kaantyy elokuvaksi 28.09. Vanha. Vanhoja elokuvia. projector. Huom! Kaikki elokuvat on kuvattu super 8 filmille, siiretty ensin digi- ja sitten sahkoiseen muotoon, joten laatu ei vastaa. Elokuvat ovat netissa vapaasti katsottavissa ja samat elokuvat ovat myos. Vanhat kotimaiset elokuvat saavat usein aikaan intensiivisen tunnelman ja muistot. Mita ihmetta niille tekis? Kaappien katkoista loytyy lahes sata lasten VHS-kasettia , paaosin Muumia ja Ti-Ti Nallea, Rollia ym. Roskiinkaan ei viittis nakata, enka. Tassa sivulla on listattuna Helsingin teattereita, jotka esittavat elokuvia Helsingin vanhojen teattereiden listauksesta naet Helsingin elokuvateatterit kautta. Nyky-Lindsay on taas kaynyt kaynyt klubbailemassa ja hotellissa vanhan tyttoystavansa. Talta kuulostaa uuden James Bond -elokuvan tunnusmusiikki 25.9. (DEGERON ELOKUVAT 1946 - 1950, BIO DEGERO 1951 - 28.05.1974). Vanhan julkisivun taakse rakennettiin kaksi elokuvateatteria, BIO-BIO ja BIO. Disney vanhat klassikot - Elokuva - Kysymyksia vanhoista tutuista Disney piirretty ja ei-piirrety elokuvista. Kysymykset eivat ole vaikeusjarjestyksessa, joten.

Karl-Magnus Spiik Oy - Vanhoja elokuvia - Spiik.fi

30. Maaliskuu Mita mielta sina olet vanhojen elokuvien paivittamisesta 3D-muotoon? Kiinnostaako tallainen uudelleenlammittaminen vai arsyttaako. 11. Maaliskuu Emol tarjoaa ilmaiseksi vanhoja elokuvia, tv-sarjoja, piirrettyja, lankkareita musikaaleja ja niin edelleen. Ikaisikseen hyvalaatuiset tiedostot voi.

Kiira Korpi neuvoo: Nain luot pitkakestoisen meikin - mtv.fi

7. Marraskuu Tartuin kuitenkin tuubiin, silla Lumenen muut meikkituotteet (CC-voide on varmasti ikuinen rakkauteni, etenkin kesaan!) ovat vakuuttaneet. Jokainen nainen tuntee Me Naiset. Me Naiset tuntee suomalaiset naiset. Me Naiset on Suomen suosituin naisten viikkolehti, joka tarjoaa tuoreet puheenaiheet. 30. Marraskuu Olen pitkaan suosinut Lancomen Teint Miracle meikkivoidetta, mutta tutustuttuani Lumenen Blur -voiteeseen olen kayttanyt sita arkimeikissani.

12. Tammikuu Luumuinen Lumene-meikki. Eilisen joulukuisen meikin jalkeen esittelyssa viela vanhempi tuotos, marraskuun alussa tehty luumuinen smoky. Lumene-kasvo Kiira Korpi neuvoo miten meikista saa pitkakestoisen. 10. Kesakuu Lumene lahetti minulle seka vierailleni ( sviibit ) kesaisen ja kevyen meikkipaketin. Itse en kayta hirveasti meikkia ja perus ripsivari, meikkivoide. 24. Elokuu Se on ollut tiedossa etteivat Lumenen meikit ole kovin hyvia, Varit ei sovi kenellekaan aivan kuten juuri hankkimani uutuustuote Bright Now. 22. Toukokuu Turkulainen Pentti Peltonen huomasi 32 vuotta sitten lehti-ilmoituksen, jossa haettiin Lumenen myyntiedustajaa.Mies haki paikkaa, vaikka ei. 15. Marraskuu Sainkin sitten postissa ihan mielettoman kokosen paketin Lumenen Natural Code -meikkeja meikkibileita varten! Sarjan tuotteet on kehitetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.