tiistai 23. syyskuuta 2014

Iphone 5 suoja

Lataava suojakuori iPhone 5 ja 5S mallille. Taman lisavarusteen ansiosta sinun ei tarvitse enaa pelata akun loppuvan kesken paivan. Erinomainen ottaa. Akku-suojakuori iPhone 5 / 5S:lle. Nykyaan uusien alypuhelimien akut saattavat tyhjentya jo puolessa valissa paivaa. Talla isolla suojakuoren tapaisella akulla. Personoi laitteesi ja huonekalusi ainutlaatuisilla DesignSkins-tuotteilla. Luo suoja valitsemalla Design valikoimastamme tai kayta siihen omia kuviasi!. IPhone 5/5s/5c, pystyselauksen tietosuojaus. 3M Privacy suojakalvot tarjoavat sinulle tietosuojaa uteliaita katseita vastaan ja auttavat pitamaan alypuhelimen. GEAR iPhone 5/5S lompakko suojakotelo. Lompakko/suoja alypuhelimelle. Kaksi taskua maksukorteille seka erillinen tasku esim. seteleille. Suojaa puhelinta. WAVE Book case iPhone 5 / 5S kotelo. Tasmaistuva musta kotelo Apple iPhone 5:lle. Paikat myos maksukorteille. Ei peita puhelimen kytkimia tai portteja. Lastu X Nikama suojakotelo iPhone 5 ja 5S laitteelle. Valmistettu aidosta puusta ja metallista. Ohut kotelo, joka pysyy hyvin kadessa. Suojaa laitettasi. 3. Lokakuu Oon tormanny vaan pariin vaihtoehtoonwww.winno.fiwww.omenatori.fija www. designskins.fikoska tosta nyt on ollu mediaski et voi helposti.

IPhone 5/5S akku-suojakuori 2200mAh - e-ville.com

Apple iPhone 5 / 5S -puhelimelle sopiva suojakalvo seka naytolle etta takakanteen suojaa kallisarvoista puhelintasi polylta, sormenjaljilta ja naarmuilta. Personoi iPhone omista kuvista kootulla takakuorella, jonka ansiosta puhelimesi keraa katseita missa tahansa liikutkin!.

Pienen yksion sisustusta - Coco Sweet Dreams Lily.fi

Pienen yksion sisustaminen oman nakoiseksi voi olla haastavaa. Tilaa on rajallisesti, tavaraa runsaasti. Lue vinkkeja, kuinka yksio sisustetaan upeaksi. 29. Elokuu Tyhja yksio saattaa vaikuttaa tilavalta, mutta ennen kuin antaa sisustuskuumeelle vallan, tulisi miettia sopiiko Lue lisaa aiheesta Sisustus. 9. Elokuu Nyt olisi muutto yksioon ja tarvitsisin vinkkeja sisustus ratkaisuihin. Kyseessa siis 30 nelioinen yksio+kk, jossa ei ole alkovia. Millaisiin.

28. Elokuu Pienesta tilasta saa kekseliailla ratkaisuilla irti enemman kuin uskoisikaan. 14. Lokakuu Taman pienen yksion stailaaminen oli minulle jopa vahan outo kokemus. Oli niin hassua roudata tavaraa asuntoon, ihan kuin olisin ollut sinne.

2. Toukokuu Pienen asunnon ongelmana on usein pula sailytystilasta, ja myos viihtyvyys saattaa karsia ahtauden takia. Sarahin sisustusnikseilla otat. 7. Helmikuu Vaikka se on vain yksio, siita voi poimia korillisen hyvia ideoita. avokeittio Ilman tekstiiliyksityiskohtia tama sisustus olisi melko karu. Tuolien. 19. Tammikuu Sisusta Siis-Enne haastoi blogissaan ihmiset ideoimaan ja suunnittelemaan hanen remontoimansa yksion. Pakkohan tahan oli ottaa osaa, silla. 26. Elokuu Miia Suvin ylimman 5. kerroksen kaupunkiyksio sai uuden ilmeen ammattilaisen neuvoilla. Poimi naista vinkit oman pikkukotisi sisustukseen:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.