tiistai 30. syyskuuta 2014

Valkoiset kodit

Vai haaveiletko milta unelmiesi koti voisi nayttaa? Loyda mielenkiintoisimmat Habitare – pastellisavyja, valkoista valoa ja sateenvarjoja katossa. Kotikaynti: Hesterin ja Ianin sinivalkoinen koti rannalla. Valkoiset seinat, kalusteet ja vuodevaatteet seka siniset varipilkut luovat makuuhuoneeseen. 24. Marraskuu Valkoinen koti. DSC_4569. Muistattehan viela, kun kerroin meidan muutosta kuun vaihteessa. Myin ennen muuttoa alyttamasti vanhaa tavaraa. 23. Lokakuu Minulla ja aidillani on aika yhtenainen sisustusmaku, jolla on selkea paateema: valkoinen. Yleensa kun menen kotiin Rovaniemelle, pitaa ihan. 29. tammikuu Kuvakierros valkoisessa puutalossa. On tullut aika tutustua tarkemmin meidan kotiin. Kuinka esitella lyhyesti ja ytimekkaasti niinkin tarkea ja.

29. Tammikuu Sisustamista mustalla ja valkoisella: Esittelyssa kaksi kotia Ellit vierailivat kahdessa vastakohtien kaupunkikodissa. Mustan ja valkoisen taistelu. 11. Elokuu Idiootti valkoisessa kodissa. Olen ihan tietoisesti karsinut kodistamme vareja. Nelioita on vahan, ja vaaleus tuo lisaa tilaa. Lapset levittavat. 9. Lokakuu Harmaan ja valkoisen suosio sisustuksessa ei nayta hiipuvan, mutta lisaa rohkaistuvat kayttamaan niita myos kodin pinnoissa, Raike sanoo.

Sinivalkoinen koti rannalla - Ikea

Tuotekuvaus. Pinta-asennus, ei ikkunan valiin. Narut oikealla, saleiden saato vasemmalla. Asennusohjeet ja -tarvikkeet pakkauksessa. Voidaan asentaa. 18. Syyskuu Brasilialaiselle Rafael Mantessolle jai avioeron jalkeen kotiin vain valkoiset seinat ja hanen koiransa, bullterrieri Jimmy Choo. Huonekalut ja.

Kaksi Savua: Meille tulee Puustellin keittio

Puustelli is Finland.s leading manufacturer of kitchens. They enlisted Bond to create the branding for their revolutionary line of “Miinus” (Minus) kitchens that. 10. Tammikuu Vuoden Habitaressa Puustelli vastasi tahan pyyntoon upealla Puustelli Miinus -keittiolla. Keittion jokainen osa on valittu ekologisin. 4 Jun Overall branding for a revolutionary new kitchen which design is based on a philosophy of reducing. The name Miinus refers to design principle.

The Miinus kitchen is Puustelli.s ground-breaking innovation. 29. Marraskuu Saareke on mattavalkoinen. Tasot molemmissa on massiivikoivua. Puustellin Miinus-keittio. Kylmalaitteet ja astianpesukone on integroituja. 15. Tammikuu Puustelli on uskaltanut ottaa ison harppauksen ja siihen liittyvan riskin luodessaan uuden keittiokonseptinsa Puustelli Miinus. Puustelli Miinus -keittion kantavana ajatuksena on ajaton ulkoasu, jotta se kestaisi katsetta koko sen kymmenia vuosia kestavan elinkaaren ajan. Keittion. 31. Tammikuu The Puustelli Miinus kitchen is different. It is not only beautiful outside – it is also smart inside. The Puustelli Miinus kitchen is a pure plus for the. Uusi asunto, vihreampi keittio! Puustellin ekologinen Miinus-keittio - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja. Nyt voit valita muutostyona uuteen YIT Kotiisi tyylikkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.