keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Vetava ruohonleikkuri

Matrix vetava ja keraava ruohonleikkuri 3,5hv Motonet Oy

GTM Professional sarjan leikkuri. Leikkuuleveys 46 cm. Soveltuu kaytettavaksi noin 1500 nelion alalle. Briggs Stratton 500-sarjan 4-tahti moottori, 1 L. Norrkoping Ruohonleikkuri vetava 139CC / 2,6kW. Tuotenro: Tyylikas vetava ja keraava ruohonleikkuri, joka pihan katseenkaantaja. Tyyppi Vetava Moottorin. 10. Toukokuu Bensiinilla toimiva ruohonleikkuri on varma valinta. Se suoriutuu. Ei vetavat leikkurit ovat kuitenkin omakotitalojen perusleikkureita. Lisahsi.

Husqvarna-ruohonleikkurit omakotikayttoon. Ruohonleikkurit ja moottoriruohonleikkurit. Raataloitya Briggs Stratton, Vetava, yksi nopeus, TrioClip, 53 cm. Polttomoottorikayttoinen, 3,5 hv, nelitahtinen vetava ruohonleikkuri, joka keraa tai silppuaa alleen. Saadettava leikkuukorkeus 25-76 mm. Leikkuuleveys 46 cm.

Viking Laatua 46 cm leikkuuleveydella tama vetava ruohonleikkuri leikkaa nurmikkosi alta aikayksikon. Suuri 55 l keruusailio integroidulla. Nayta kaikki ruohonleikkurit Vetojarjestelma, Vetava, portaaton nopeudensaato, Etupyoraveto, Vetava, portaaton nopeudensaato, Vetava, portaaton. Ruohonleikkurissa on kaksi leikkuumenetelmaa: BioClip® silppuaa ruohon nurmikon lannoitteeksi ja sivullepuhallustoiminto soveltuu harvemmin leikattaville. 24. Toukokuu Sopivan ruohonleikkurin valinta ei ole helppoa. Valikoimaa ja valmistajia on valtavasti. On bioleikkaavaa, vetavaa, keraavaa, ajettavaa ja. Vetava, Alumiinirunkoinen AMMATTIKONE! Rahti 0 €. Moottori 4hv (3kW), 4-tahti (173cc), vetokaynnistys Tankin koko 1 litra Oljytilavuus 0,6 litraa Veto takarenkailla Terasrunko Leikkuuleveys 20 (501mm). Yhteystiedot. Yhteystiedot. Tuotepalautus. Sopimusehdot. Rekisteriseloste. Palaute. Huolto. Etusivu /. Warrior vetava ruohonleikkuri 6hp (ZAA0522). Tehokas 3-pyorainen ruohonleikkuri™ Ready-Start-Moottorilla ja vedolla. Kaantyvan etupyoran ansiosta kolmipyorainen leikkuri on erittain kettera ja vetavat. Ekologinen akkukayttoinen keraava ruohonleikkuri! Sopii hyvin noin. VETAVA ja KERAAVA ERITTAIN LAADUKAS LEIKKURI VUOSIKSI! Uusi upeampi. 20. Syyskuu Myydaan Flymo fl521d vetava ruohonleikkuri. Hanki Flymo fl521d vetava ruohonleikkuri edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. 28. Elokuu Viela on kesaa jaljella! Murrayn 5 heppanen aikansa luksusruohonleikkuri nyt syyshintaan myydaan tai vaihdetaan johonkin sopivaan. Tarjoa!. 19. Tammikuu Vankka, luotettava ja tehokas vetava ruohonleikkuri. Lisavarusteena silppuava BioClip® ja sivullepuhallus. Etuveto ja suuret takapyorat.

NGP Ruohonleikkuri vetava + keraava (ZAA0536) - GERN-huolto

Ollut 14 vuoden ajan Murray-merkkinen edesta vetava leikkuri, taas pyorien muoviset hammastukset lyo tyhjaa. Moottorikin syo oljya eika ole. Itsevetavat ruohonleikkurit -tuoteryhman tuotteet loydat edullisesti Netraudasta. Klikkaa ja katso Itsevetavat ruohonleikkurit -tuoteryhman tarjoukset!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.