torstai 8. toukokuuta 2014

Marimekko taulu

Marimekko Kankaat Kankaat Sisustus Finnish Design Shop

8. Helmikuu Marimekon Kaivo-taulu. Taulun salaisuutena on styrox-levy! Levyn paalle pingotetaan haluttu kangas, niitataan takaa kiinni ja voilaa taulu on. 31. Lokakuu Sisustusinnostukseni nousi uusiin lukemiin (tai oikeastaan alkoi), kun sain ensimmaisen Marimekon kangastauluni seinalle. Olimme aitini. 29. Heinakuu Vanhempieni vanha kirjoituskone ja vanha vanha puhelin koristeena. Marimekko taulu eteisessa. Miehen valmistama penkki jonka sisaan.

5. Syyskuu Kahdessa edellisessa kampassa mulla oli seinalla iso styrokslevysta ja Marimekon Lumimarja kankaasta tehty taulu, mutta viimeks muutossa. Marimekon upeilla ja varikkailla sisustuskankailla loihdit vaikkapa uudet verhot tai poytaliinan. Tai ehkapa luot lastenhuoneeseen nayttavan kangastaulun?. 10. Elokuu Taalla blogin puolella olen aiemmin vilauttanut kahta Marimekon kankaasta tehtya taulua, mutta kuvia tekovaiheista ei ole aiemmin nahty. 27. Tammikuu Kuvassa taulu nojaa seinaan sohvan selkanojalla, mutta nyt. Kiva on, meilla ollarissa samanlainen taulu Marimekon lumipuu kankaasta. :). Kotiin sisustusideoita sanalle marimekon taulu. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. Pieni Purnukka -paksu puuvilla. 37,00 EUR. Rasymatto - paksu puuvilla. 37,00 EUR. Lokki -puuvilla. 37,00 EUR. Pieni Purnukka -vahakangas. 44,00 EUR. 26. Kesakuu Tykastyin Marimekon kauniiseen Luovi-kankaaseen, joka on 100% saada omakin taulu joku paiva tehtya :D Laitoitko siis nuppineuloilla. 1. Heinakuu Oma visioni lasten canvas tauluista oli siis se, etta tauluihin liitettaisiin tuo Marimekon taidekangas jollain tapaa. Kankaasta kun tuli aulan. 20. Huhtikuu Pienena uudistuksena olohuoneeseen keveytta hakiessani paatyi tama Marimekon Fokus- kankaasta mieheni tekema taulu. Jokin tuossa. 10. Heinakuu haluaisin ison kangastaulun seinalleni, toiveissa olisi jostakin marimekon kankaasta tehty taulu. unikkokankaat ovat toivelistaltani pois. 24. syyskuu Kuvataiteilija ja professori syyttaa Marimekkoa plagioinnista. Yhtio kiistaa Kuvan mukit ja taulu eivat liity tapaukseen. (MARJA NYMAN). 25. Heinakuu Vieressa on Tallinasta ostettu hyvan elaman resepti -taulu. Ehka ripustan sen Marimekko-tauluni viereen, saa nahda. Lahettanyt Jaana S. klo. 26. Elokuu Marimekko-taulut. Taman paivan askartelun ja aherruksen tulos. Menevat joillekin haastateltaville ulkomaan elaville lahjoiksi. Harmi, etta kuvat. 22. Huhtikuu osta styroksia taulun kokonen palanen, ja niittaa se kangas siihen esim. Marimekon karkuteilla -kankaasta ja ihana ja tasainen on. #11.

Villa Kivitalo: Canvas taulut ylakerran aulassa

Posts about Marimekko written by Marjut Mutanen. Siita tietaa kotiutuneensa, kun taulut ovat loytaneet tiensa takaisin seinille. Jotkut vanhat eivat enaa toimi. 23. Heinakuu Teimme Marimekon Tuuli kankaasta taulun olohuoneeseen. Taulu Taulu on tehty styroksista eli ostimme rautakaupasta valmiin levyn (5 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.