tiistai 6. toukokuuta 2014

Lehden toimitus

Sahkopostiosoitteet: etunimi.sukunimi@ridemedia.fi seka toimitus@fillari-lehti.fi. Postiosoite: PL 34, 01901 Nurmijarvi Kayntiosoite: Otsotie 4, 01900 Nurmijarvi. Kotivinkin toimituksen ja lehden tiedot. Ota yhteytta Kotivinkin toimitukseen. Selaan lehden ensimmaiseksi pikaisesti kannesta kanteen ja aloitan sitten Laheta palautetta, kysymyksia tai mielipidekirjoituksia Avotakan toimitukselle. 11. Helmikuu Me. Tama on Demi-lehden toimituksen demila. Esittelemme taalla toimituksen jasenet. Tata kautta loydat myos toimituksen tyyppien OD:t. Toimitus. Sahkoposti toimitukseen opettaja@oaj.fi. Henkilokohtaiset sahkopostit etunimi.sukunimi@oaj.fi. Paatoimittaja. Marja Puustinen puh. 020 748 9647. Toimitus- ja tiedotustyo liittyvat laheisesti toisiinsa, silla molemmissa tyoskennellaan Toimituksen esimiehena han johtaa kaytannon tyota seka lehden sisallon. Sahkoposti: toimitus(at)taito.fi tai etunimi.sukunimi(at)taito.fi. Toimituspaallikko tulla esiin. Laheta vinkkisi toimitukseen, se voi johtaa juttuun Taito-lehdessa. 31. Tammikuu Vivan toimituksen vaki 1.8.2015 alkaen: Toimituksen postiosoite: Viva, Maistraatinportti 1, 00015 Otavamedia puh. (09) 15 Tilaa Viva-lehti.

Lehti Kotivinkki

Puhelin: (08) 653 2200. Sahkopostiosoitteet: toimitus@puolanka-lehti.fi tuomo. seppanen@puolanka-lehti.fi eija.luukkonen@puolanka-lehti.fi. Usein kysytaan kenelle Christinaa tehdaan. Voimme sanoa Sinulle arvoisa lukija, etta Christinaa tehdaan naisille. Christina on kristillinen naisten lehti. Lehtea.

Lasina Lasiovet -- Takuu 10 vuotta! -- Lasiovi, kostean tilan

Kasittelematon manty paneeliovi on perinteinen saunan pesuhuoneen ovi. kosteantilan ovi soveltuu paremmin vaativampiin pesuhuoneolosuhteisiin. Tama ovi sopii esimerkiksi pesuhuoneeseen, WC-tiloihin, makuuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ym. paikkoihin, joissa halutaan valoa tilasta toiseen. 7. Kesakuu Haluan myos pesuhuoneen lattiaan tai seinaan lattianrajaan upotetun halogeenivalaistuksen, onko sellaisista kokemusta tai mita kaytannon.

Nyt ovat tulleet Suomenkin markkinoille uudet Kilsgaard- lasiovet, jotka on toimii siksi vaikka kodinhoitohuoneen ja saunan puku- tai pesuhuoneen valiovena. Kokolasiset lasiovet kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Karmilliset ja karmittomat lasiovet mittojen mukaan. Runsaasti lasivaihtoehtoja. Lasiovet Klaaspasun Mangime Teie noodi jargi. Lasiovien vari-, savy- ja kuviovalikoima on hyvin laaja, joten varmasti loydamme Pesuhuoneen lasiovet. LAAKAPALO-OVI JELD-WEN FIRE 810 9X21 VASEN VALKOINEN EI30/30DB. LAAKAPALO-OVI JELD-WEN FIRE 810 9X21 OIKEA VALKOINEN EI30/30DB. 5. Huhtikuu Pesuhuoneen ovi ongelmana. Kerrostaloasunnossa rakennusyhtio oli laittanut pesu- ja kodinhoitohuoneen valiseksi oveksi tavallisen. 6. Helmikuu Loylyhuoneen ja pesuhuoneen valilla meillakin on lasiovi. Tulee valoa loylyhuoneen puolelle. En itse ota kovin pahaa stressia siihen oveen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.