maanantai 12. toukokuuta 2014

Led loisteputket

LED-valoputki –

Samalla valoteholla alaspain tulevaa hyotyvaloa kuin tavallisessa loisteputkessa, mutta 40% energiankulutuksesta, esim 22W led putki vastaa 58W loisteputkea. LED-loisteputki korvaa perinteiset 18W, 36W ja 58W loisteputket Soveltuu kaytettavaksi magneettisella liitantalaitteella varustetuissa valaisimissa As. Philipsin lineaarinen LED-valoputki tarjoaa poikkeuksellisen pitkan kayttoian seka merkittavan energiansaaston. LED-valoputkessa on kirkas varilampotila, ja se.

Mikali haluat saastaa kotonasi merkittavasti energiaa, Value-sarjan LED- loisteputki on valintasi. Value-sarjan LED-loisteputket ovat edullinen ja energiatehokas. LED-valoputki on uudenaikainen valonlahde, jota kaytetaan paaasiassa G13- kantaisissa loisteputkivalaisimissa korvaamaan T8-loisteputket. LED-valoputken. 5. Marraskuu 28W led loisteputien valotehoa livena kukaan paassy toteamaan? sahkonsaasto olisi kova mutta kuin lienee valotehon kanssa,,,,mikahan. Vanhat loisteputket kuluttavat paljon sahkoa, eika valotehokaan ole kummoinen. Korvaamalla vanhat loisteputket tehokkailla LED-valoputkilla voit saastaa yli 50. 4. Toukokuu Paljon on puhuttu monien import-yrityksien maahantuomista LED-loisteputkista, joiden sanotaan korvaavan perinteiset loisteputket. 11. Tammikuu Kysyisin kokemusta naista: http://led-loisteputki.fi/ Onko harkinnan veroinen tuote , korvaamaan olohuoneen ikkunan paalla olevan. Valtavalon oman tuotekehityksen tuloksena syntyneet Valtavalo G3 LED- Miksi loisteputket kannattaa vaihtaa Valtavalo G3 LED-valoputkiin. Asenna helposti. LED-loisteputki, 10W, 230V. Valmistaja Philips. LED-valoputki 28 mm halkaisijalla (T8). Ei voida kayttaa elektronisella kuristimella varustetuissa valaisimissa. Loisteputket T8 G13 ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Taloon.comista edullisesti kotiin toimitettuna. Tutustu ja tilaa!. Loisteputket T5 G5 ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Taloon.comista edullisesti kotiin toimitettuna. Tutustu ja tilaa!. LED-loistevalo LED tube 160 LED SMD 3014 18W 120 cm T8 warm white, paloaika 50000 tuntia,2000lumia,paino 380g,energiaystavallinen,edullinen. 29, 95 € *.

Megaman LED-loisteputkella saat jopa 50% enemman valoa kuin tavallisesta loisteputkesta. Tilaa Megaman LED-loisteputket edullisesti Valomaja.fi. LED putkien tekniikka on kehittynyt valtavasti viime aikoina ja vaihto niihin on todella kannattava ajatus. LED-loisteputket ovat myos ymparistoystavallinen. Led-loisteputket. Kuva. Tilaus nro. Teho. Varit. Kelvin. Lumen. LED kpl. Runko. T8 Led-loisteputki, Pituus 60 cm, halkaisija 26 mm. T8-8W-CW-HV. COOLWHITE.

LED-LOISTEPUTKET « www.tarviketalo.net

LED Loisteputki T8 18W - 120cm Plastic 4500K Hyva korvaaja loisteputkille. Ei elohopeaa, UV-ja IR-sateilta. Vahemman CO2-paastojen. Jopa 80%. LED teknologialla valmistetut loisteputket ovat nykypaivaa. Putkien virrankulutus on lahes puolet tavalliseen loisteputkeen verrattuna vaikka valoteho parantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.