maanantai 24. helmikuuta 2014

Keittion verho

Tyylikkaat verhot antavat huoneelle oikeanlaisen ilmeen. Stockmann.com- verkkokaupan valikoimasta loydat tyylikkaimmat valmisverhot ja valmiskapat niin. 5. Huhtikuu Tarvitsisin keittioon kivat sivuverhot, mutta yllatttavan vaikea on loytaa. Lahes kaikki valmisverhot tuntuu olevan niita tayspitkia, joita ei voi. 4. Kesakuu Keittion ikkunamme on alaston ilman verhoa, mutta patterin vuoksi emme voi laittaa siihen puusaletta. Jotakin tarvitsisi tehda, jotta tila tulisi. 8. Helmikuu Eras lukija pyysi kuvaa meidan keittion verhosta ja tata ikkunaa koristaa talla hetkella tallainen kukka? kuosinen kappa. Verhossa on melko. 3. toukokuu Keittiostamme puuttuu edelleen verhot. Valilla en halua sinne verhoja ollenkaan ja sitten taas alankin niita kaipaamaan. Keittiossa on kapea ja. Keittion verho on Marimekon Rasymatto-kangasta ja ylahyllyn pussukat ovat myos Marimekon. Astiat ovat asukkaiden omia, enimmakseen Iittalan ja Arabian. 24. Huhtikuu Ei siihen mennyt kuin lahes kaksi vuotta, mutta nyt ne ovat molemmissa keittion ikkunoissa! Ensin emme tienneet millaiset verhot haluaisimme. 12. Marraskuu Keittion uusi verho ja pallovalot. Vuosipaivaa uudessa kodissamme vietettiin noin kuukausi sitten. Ajatella! Mulla on aina ollut joku ihme.

Auttakaas, netista kivat verhot keittioon- mista? - Aihe

20. Elokuu Kyse on siis keittion allaskaapista joka on samalla roskiskaappi. Tuli mieleen etta jos vaihtaisi siihen jonkun kivan kankaan oven tilalle, kun. Keittiossa pitaa ajatella kaytannollisyytta ja hygieniaa ruuanlaiton ja vedenroiskeiden takia, mutta luonnollisesti myos verhojen koristeellisuutta.

Kannattaako keittioon laittaa saareke? Kaksplus keskustelu

21. Toukokuu Keittion saareke on aivan ihana! Lapset istuvat mielellaan baarijakkaroilla ja katsovat, kun teen ruokaa ja he haluavat mielummin syodakin. 22. Marraskuu Tanaan on ollut huono paiva raksalla, joten yritan nyt piristaa itseani (ja sinua, jos sullakin on ollut huono paiva!) kivalla aiheella. Meidan keittio. 1. Maaliskuu Olemme suunnittelemassa taloa ja haluaisimme keittioon saarekkeen, jossa olisi liesi. Suunnittelija suunnitteli saarekkeen ymparille kolmelta.

Selaa Petra-mallistot lapi taalla ja loyda oma Petra suosikkisi. 1. Tammikuu Meilla on keittioremppa edessa. Onko mitaan erityista hyotya laittaa keittioon saareketta? Nyt meilla on L-mallinen keittio ja ruokapoyta siina.

Saareke voi toimia myos pelkkana tyotasona, jolloin se mahdollistaa useamman henkilon tyoskentelyn keittiossa. Saarekkeelle voi kattaa noutopoydan. 23. Elokuu Talla asettelulla saareke ei rajaa keittiota omaksi tilaksi niin voimakkaasti vaan enemminkin yhdistaa tilan aulan ja ruokatilan kanssa. 23. Tammikuu Onko kukaan laittanut saareketta keittioon ja jos on, niin oletko tyytyvainen? Ja mita tekisit nyt toisin, jos laittaisit saarekkeen? Meilla olisi tarko. 21. Joulukuu Saareke tulee keittion tyoskentelytason ja ruokailutilan valiin siten, etta molemmilla puolilla on sailytystilaa. Saarekkeeseen ei tule lietta, eika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.