torstai 27. helmikuuta 2014

Sahkokayttoinen ruohonleikkuri

Ostakaa akkukayttoinen ruohonleikkuri - Suomi24 Keskustelut

Sahkoleikkuri Sopii 400 m2 alalle Leikkuuleveys 33 cm Keraava Kevyt ja helppokayttoinen vahva UV valolta suojattu muovirunko Helposti kokoontaitettava. Tarkeaa tietaa Boschin kotikayttoon tarkoitetuilla tyokaluilla (vihrea linja) seka puutarhakoneilla on automaattisesti 2 vuoden takuu. Ammatilaistyokaluilla. Konekesko vaihtokoneet kaytetyt nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit, napayta kuvaa katsoaksesi tarkempia tietoja.

24. Huhtikuu Loyda Bosch ROTAK 34 Ergo-Flex, sahkokayttoinen ruohonleikkuri parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa. 20. Toukokuu Esim. Boschin Rotak 37 tai 43 kahdella akulla. Loppuu bensan ja oljyjen kanssa latraily seka kayntiin nykiminen ja pakokaasupilvessa kavely. Vertaa ruohonleikkureita helposti netissa VERTAA. tarvitset pistorasian ja johdon, jotta sahkokayttoinen ruohonleikkuri toimii mikali laitteessa ei ole akkua. 8. Elokuu Akkukayttoinen Boschin Rotak 43 Li ruohonleikkuri on siis taysin johdoton ja meilla on akkuja kaksi, koska leikattavaa pinta-alaa on niin paljon. Sahkokayttoiset ruohonleikkurit. Product List. 2 Tuotetta. Jarjestysperuste: Tuotemerkki. RUOHONLEIKKURI BOSCH ROTAK 32. RUOHONLEIKKURI MAKITA. Kevytta ja kayttajaystavallista sahkokayttoista GARDENA PowerMax(tm) 32 E - ruohonleikkuria voi kayttaa monipuolisesti ruohonkeraajan tai silppurin kanssa. Sahkokayttoinen ME 235 ruohonleikkuri loistaa pienissa tiloissa. Kokonsa ansiosta (33 cm leikkuuleveys ja vain 13 kg paino) se on erittain helppo liikuteltava. 14. Syyskuu Myynnissa sahkoinen ruohon leikkuri. Mukana keruuastia, leikkauksen korkeuden saato 6 tasoa. Hyvakuntoinen, ei vikoja. Joutuu vaistymaan. 10. Toukokuu Myydaan sahkokayttoinen ruohonleikkuri. Vahan kaytetty. Jos haluat pitaa asiat yksinkertaisina, on sahkokayttoinen John Deere - ruohonleikkuri sinua varten. Aarimmainen helppokayttoisyys, lujatekoinen rakenne seka. Ota yhteytta suoraan nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit -kohteen myyjaan. Klikkaa Stiga Combi 36 E sahkokayttoinen leikkuri, Nurmenhoitokoneet ja. 36V suorituskyky Ryobin Lithium Fusion™ teknologian ansiosta. Nyt saatavana 18V ONE+™ jarjestelmassa. Virranlahteena kaksi 18V Lithium+ 4.0Ah akkua. Viking ruohonleikkuri sahkokayttoinen ME 443. Kevyt ja kettera, hyva leikkuu- ja keruuteho. Pienemmille nurmikoille allesilppuavana tai keraavana. Ruohonleikkurit. Sahko- ja akkukayttoiset ruohonleikkurit. Polttomoottorikayttoiset ruohonleikkurit. Muut 13. Ruohonleikkuri. ELM3311. sahkokayttoinen.

Sahkokayttoinen ruohonleikkuri Gardol, - Tori.fi

Akkukayttoinen ruohonleikkuri BLM 37. Pienille ja keskisuurille saannollisesti leikattaville nurmikoille. Suositeltu leikkausala: 300 m?. Mukana 40 litran keraaja. EGO POWER+ ruohonleikkuri maailman tehokkaimpien akkukayttoisten leikkureiden karkijoukkoa. 56-volttinen litium-ion -akku on markkinoiden ensimmainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.