perjantai 21. helmikuuta 2014

Jalkahoito toolo

Kauneushoitola MariaS. Kasvo- ja jalkahoidot Helsingin

Laadukasta ja ammattitaitoista jalkojenhoitoa. Toimipisteemme Pikku- Huopalahdessa, Lauttasaaressa ja Toolossa. Tutustu sivuihimme!. Karista kesakilot MegaMax-ultraaanikavitaatio 3 kerran sarjahoito 290,- (norm. 330€) Upea uutuuslaite joka yhdistaa vartalonmuokkauksen 3 tehokkainta. Kauneushoitola, kosmetologi, kasvohoito, jalkahoito, Dagmarinkatu, Toolo, Pia Borgstrom.

Tarjolla myos muita hoitoja: diabeetikkojen jalkahoito, reumaatikkojen jalkahoito, sienikynsien hoito, sisaankasvaneen kynnen oikaisu ja parafiinihoito. Kaunistu Marialla! Lue taalta kasvo- ja jalkahoidoista Kauneushoitola MariaS. Helsingin Toolossa. Jalkahoito Helsinki, helsinkilaiset kotisivut - Webinfo Helsinki. Toolo, kasvohoidot, Helsingissa, kauneushoitolat, kasvohoito, kasihoito, jalkahoito, vartalohoito. Ammattitaitoista kosmetologipalvelua Toolossa jo vuodesta 1982 uutta tehokasta laiteosaamista. Osoitteemme on Linnankoskenkatu 11, Helsingin Toolossa. Helmivarpaat tarjoaa jalkahoitoja Helsingissa. Hoitomme Helmivarpaat on avannut ovensa asiakkaille Taka-Toolossa jalkojen hyvinvoinnin merkeissa. Beauty Care Point Essi Oy on viihtyisa kauneushoitola Helsingin Etu-Toolossa Runeberginkadulla. Saat meilta ammattitaidolla kasvohoidot, jalkahoidot. 0.92 Km Malminkatu 24 D 38,Helsinki. HK Helsinki. Jalkahoitola. 0.82 km Kampinkuja 2,Helsinki. Jalkaterapia Askeleen Edella. Jalkahoitola. 4.23 km. Jalkahoitola Jalka Apu Helsinki aitojen ihmisten arvosteluja. Yelp on helppo ja hauska tapa etsia ja suositella yrityksia ja puhua hienoista ja ei niin hienoista. Kasvohoito, jalkahoito, sokerointi, vahaus, kestopigmentointi, tekoripset, mesoterapia, ryppyjen ja huulten taytto ja y.m. Mechelininkatu 23, Toolossa. 17. Toukokuu Toolo-Seuran jasenyritykset palveluksessasi! Tietojen paivitykset ja lisaykset sahkopostitse: risto.alsi@gmail.com. Kauneus- ja jalkahoitola: Kauneus- ja jalkahoitola sijaitsee 1. kerroksessa. Avoinna ma-pe klo 9–17, la sopimuksen mukaan. Palvelut ovat maksullisia. Puh. Kauneushoitola Patience tarjoaa korkealuokkaiset kauneushoidot Etu-Toolossa Helsingissa. Tervetuloa uusiin tiloihimme! Soita ja varaa aikasi!. Stenbackinkatu 10 (Taka-Toolo) p. 044 058 4001 Kutkuttavan hauska jalkahoito jonka suorittavat ahkerat Garra-Rufa kalat. Huvi ja hyoty samassa paketissa!. Koko kehoa puhdistava Aqua Detox -jalkahoito yhdelle tai kahdelle hengelle alk. vain Keskeisella paikalla Etu-Toolossa sijaisevaan Wonder Spa on kehoa.

Jalkahoitola Jalka-Apu - Manikyyri - Taka-Toolo - Helsinki -

Kauneushoitola Kamomilla - kauneudenhoito yli 20 vuoden kokemuksella paakaupunkiseudulla. Varaa aikasi! Puh. 09 3158 7458, elina.reilamo@pp.inet.fi. Face2Face on viihtyisa ja lamminhenkinen kauneushoitola Helsingin Toolossa. Kaikki hoidot tehdaan laadukkailla ammattikosmetiikkatuotteilla asiakkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.