keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Brion lelut

31. Heinakuu Taaperon tukeva Brion puinen potkuauto. Pehmustettu istuin ja lattiaa saastavat kumipaallysteiset puupyorat. Todella tukeva, ei kaadu. BRIO on ruotsalainen leikkikalujen ja lastentarvikkeiden valmistaja, joka tunnetaan erityisesti perinteisista puuleluistaan. Yritys on nykyisin maailman suurin. 13. Elokuu Brion lelut, naiden peraan kuulutan edelleen. Kestavia ja pitkaikaisia. Meilla tykataan musisoida joten varsinkin tuo soitin olisi kiva :) Ja kaikki. 9. Helmikuu Tykkaan ajatuksesta, etta kyseiset lelut ovat laadukkaita ja ajattomia, lisaksi niiden ulkonako miellyttaa minua suuresti. Brion kavelyvaunu. Leluja ja lastentarvikkeita helposti netista - napparasti myymalasta - lelukauppa Partanen.

Brion Lentokoneeseen on helppo tarttua ja se kehittaa lapsen motoriikkaa lentokone rullaa kevyesti ja sen propelli pyorii klassinen lentokone kiitaa leikeissa. Klassikko, joka kestaa kovaakin kasittelya. Brion perinteinen hakka on tana paivana yhta suosittu kuin tullessaan markkinoille vuonna 1957. Keskittymista seka. 29. Toukokuu Saatiin joululahjaksi lapselle Brion Race game ja avattiin se vasta nyt, kun joulun aikaan lapsi tuntui viela liian pienelta ymmartaakseen tuosta.

BRIO –

Perinteinen Brio Ankka on saanut kauniin valkoisen ulkoasun iloisesti kaakattava , paataan Perassavedettavat Brio -lelut ovat turvallisia vankkoine pyorineen. Puulelut + brio tuotteet edullisesti Adlibris-verkkokirjakaupasta. Lelut napparasti netista!.

Classic: designkirjahylly, tyopoyta, hyllykko - Lundia

Kirjahyllyt ja -jarjestelmat Boknas huonekalut. Lisaa ostoskoriin. Club Vintage Interiors Cupboard Jersey, hylly, valkoinen. 1580 €. Club Vintage Interiors. Bloomingville Talot - sailytyshylly, valkoinen/puu. 127,00 €. Sisustus24.fi. Toimitus: Kulut vaihtelevat. Kauppaan. Bloomingville Kirjahylly, Musta. 289,00 €. 23. Huhtikuu Valkoinen kirjahylly on mainio sisustuselementti, silla se on niin muuntautumiskykyinen. Hyllyn ulkonakoa voi muokata muun muassa maalilla.

28. Heinakuu Verhot ovat valkoista tavallista ”perusrullaverhokangasta” ja ne teetettiin Olohuoneemme kirjahylly tehtiin jo rakennusvaiheessa samalla. Saat samoista osista esimerkiksi eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, tyopisteen, vitriinin tai Mustat ovet ryhdistavat, lasiset keventavat ja valkoiset tuovat valoa. PP-Tuotteen kirjahylly luo vaikutelman leijuvasta kirjapinosta. Tyylikas valinta kirjojen sailytykseen. Suuremman maaran kirjoja saa nayttavasti esille. Myydaan, Vuokrataan ja Ostetaan kirjahyllyt. Hanki kirjahyllyt edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. Taysin virheeton kirjahylly valkoinen. Korkeus. Alice Fox Kirjahylly Talo, Valkoinen on hieno ja vakaa kirjahylly talon muotoisena. Kirjahylly on tilava sailytysratkaisu lastenhuoneeseen ja se on taydellinen. 18. Tammikuu oon ihastunut yhtakkia sisustuksessa valkoiseen mietin vaan, onko se valkoinen hylly tosi halpiksen nakoinen? paikan paalla en oo viela.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.