torstai 21. marraskuuta 2013

Helo puukiukaat

Helo 20 PK Puukiuas - Talotarvike.com

Ostin uuden -melko ison- 60kg kivee - kastorin puukiukaan ja lammitan sen helo puukiuas ,lataa tayteen pienempaa puuta,sytyta,saada tuhkaluukku 15mm. Kastor - Helo Oy: Puukiukaat tuotekuvaus RakennusFakta.fi - tasmatietoa rakennusmateriaaleista, tuotteista ja alan yrityksista. Kastor Karhu-20 -puukiukaan tyylikkaat linjat ja kiiltava teraspinta sopivat seka moderniin etta perinteisempaan saunasisustukseen.

Jatkuvalammitteinen Helo PK -kiuas on CE-merkitty Varustettu mm. kaksitasoisella tulenkiertojarjestelmalla ja tyylikkaalla lasiluukulla Saunan koko: 13 - 18 m?. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu, tyylikkaalla lasiluukulla varustettu Helo 20 PK -kiuas soveltuu 13 - 20 kuution saunahuoneeseen ja siihen mahtuu. Puukiuas - saunan sydan ja sielu Puukiukaat ovat vuosikymmenia olleet suomalaisen saunan Helo 20 PK VV puukiuas, vesisailio vasemmalla (13- 20m?). Helo-kiukaita useiden verkkokauppojen valkoimasta, loyda parhaat hinnat ja tilaa mista haluat! Tervetuloa!. Jatkuvalammitteisessa Helo 16 PK -kiukaassa on kaksitasoinen tulenkiertojarjestelma, joka hyodyntaa tarkoin energian ja varmistaa puhtaan palamisen. Tilaa!. TUOTEKUVASTO Sahkokiukaat Puukiukaat Hoyrykylpy Infrapuna www.helo.fi Suomalainen sauna, elavaa perinnetta Yrityksemme perustettiin vuonna 1919. 5. Joulukuu Loyda Helo 16 PK, jatkuvalammitteinen puukiuas parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Helon kiukaiden savukaasut jaivat myos reilusti alle 600 astetta ja kiukaita voi kayttaa T600 piippujen kanssa. Tavanomaisissa kiukaissa Helon puukiukaan. Fax. 0207-560 399 helodeco@helo.fi Kiitamme paatoksestanne valita Helo- tuotteita saunaanne. Kastor puukiukaat ja takat, Helo puukiukaat takuu 2 vuotta. Nimittain jatin paikoilleen originaalin puukiukaan (Helo, vuosimallia ei ole tiedossa mutta voi olla 80-luvulta) koska oletin etta ei tuollainen. Helo kuuluu maailman johtaviin sauna- ja hoyrykylpyalan yrityksiin, jonka tuotevalikoima kattaa muun muassa sahkokiukaat, puukiukaat seka saunan. Helo Roxx yhdistaa nykyaikaisen teollisen muotoilun suureen luonnonkivimaaraan. Nayttava, harjatun teraksen varinen design-kiuas antaa nautinnollisen. 2. Huhtikuu Yllattavassa vaiheessa pitaisi kiuas valita, eli nyt. Kiuashormimme menee osin koteloituna talon lapi, siita syysta pitaisi saada hormi paikoilleen. Alunperin Helo valmisti sahkokiukaita, kun Kastor oli erikoistunut laaja: sahko- ja puukiukaat, saunan lauteet, elementtisaunat, hoyrysaunat, hoyrykehittimet.

Helo Finland - Kastorin ja Helon kiukaille huipputulokset

Varaosa, Huoltop.S-ZH 34 HV-LUK/VARSI, SP4321017, Helo Oy, Helo. Lisaa Tuotetietokansioon. 8260043. Lattiakiuas, Helo Pikkutonttu 4 DE, 002800, Helo. Helo 16 PK ES -kiuas soveltuu 8 - 16 m3 saunahuoneeseen ja siihen mahtuu 25 - 30 kg kivia. Kiukaan savuaukon halkaisija on 115 mm. Helon ES -mallissa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.