torstai 28. marraskuuta 2013

Sisustus peili

Kotimaiset peilit: kodin sisustuspeilit, kehyspeilit,

20. Huhtikuu Sisusta peileilla. peili Kauniit kuvastimet viettelevat ja houkuttelevat kuin vaistomaisesti vilkaisemaan tai pysahtymaan luokseen. Peileja on. Kapean mallinen, Tuuri-peili, jossa yksityiskohta ylaosassa. Koko: 35 x 117,5 cm. Ilmoita lisatietoihin haluatko kehyksen valkoisena vai tummanruskeana. Georg peili, tammi. Skagerak. Georg peili, tammi Bolina peili suorakulmainen, kupari. House Dor. Sisustus on lahella sydantamme. Me Room21lla.

1. Syyskuu Peilit ovat yha enemman tulleet taydentamaan sisustusta muuallekkin kuin vain sinne eteiseen. Isoja peileja nakee olohuoneissa sohvan. Finnmirrorin laaja valikoima kattaa kehys- ja palapeilit, vartalo- ja kylpyhuonepeilit, peilipylvaat seka erilaiset hiotut peilit. Valikoimassa on myos retrotuotteena.

Sisustusnostalgia tarjoaa laajan valikoiman sisustus ja lahja tavaroita niin Jyvaskylan Kolmikulman Laadukas ja kauniilla yksityiskohdilla huoliteltu peili. 17. Syyskuu Kun lisaat huoneeseen peilin, saat lahes yhta paljon lisavaloa kuin lisaamalla ikkunan. Peilit luovat myos illuusion todellista suuremmasta. Peilit tarjoavat sisustamiseen useita eri vaihtoehtoja, ne eivat ole ainoastaan kylpyhuoneen vakiokalusteita vaan jopa ilmaisullisia taideteoksia. 29. Heinakuu Tilaa ja avaruutta peilien avulla. Suurilla peileilla saa luotua pieneen huoneeseen helposti tilan tuntua. Peilin heijastuma luo illuusion pitkalle. LOOK-peili Musta metallikehys. Ripustushihna PVC:ta, solki metallia. Korkeus ripustushihnan kanssa 66 cm, peilin o 38,5 cm. Korkearesoluutioinen kuva: Lataa. Myydaan iso peili, uudenveroinen. Sijainti: Etela-Savo - Kangasniemi, Hinta: 50 eur, Tyyppi: Muu sisustus Laheta viesti tai soita ilmoittajalle peili: #. Maalaisromanttinen sisustus. Huonekalut Variltaan peilin kehys on antiikinvalkoinen ja se on valmistettu Suomessa kasityona kotimaisesta massiivimannysta. Kaunis peili kuuluu laadukkaiseen kotimaiseen Venla-tuoteperheeseen. Mitat - leveys 55 cm - korkeus 110 cm. Varit / hinnat - valkoinen ja taitettu vaalea 158,-. Aula-peili on osa monipuolista eteis- ja pienkalustesarjaa. Aula-kalusteilla saat viimeisteltya sisustuksellisen ja ajattoman tilan, joka on ennen kaikkea myos. Sisustus. Lasilla voi sisustaa koko kodin eteisesta olohuoneeseen ja kayttokohteita ovat mm. lasiseinat- ja ovet, lasilavuaarit seka erilaiset peilit kehyksineen. Barokkikehys valkoinen ilman peilia. Ulkomitat 74cm x 84 cm. Aukon koko 58,5 cm x 48,5 cm. 48.00 € (alv 0 %). Barokkikehys hopea ilman peilia. Ulkomitat. Tuhansia elamaa kestavia huonekaluja ja sisustuksen pienesineita. AK-31 OVAALI PATINOITU PEILI. 48,0x5.5x52. OVAALI RAUTAKEHYS PEILI RK-45.

Iso peili, uudenveroinen, teetetty, - Tori.fi

5. Heinakuu Kasityona peilihiomossa teetetty sisustus peili, materiaali puuta. Leveys 65cm ja korkeus 115cm takaosassa upotetut kannatin reiat voi. Valmiit sisustus peilit tilaat helposti ja nopeasti lasiverkkokaupasta. Tutustu valikoimaan ja tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.