keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Vanhat tuolit

Vanhat huonekalut - Facebook

4. Joulukuu Koska meilla on ripoteltuna vanhoja tuoleja ja palleja ympari kamppaa ja pikkumokkia, halusin ryhtya tuumasta toimeen heti. Tiedustelin. 100 Cm korkeus, 43 cm leveysKaksi on hyvassa ja kaksi huonommassa kunnossa (saa korjatta helposti).Tarjous. Kaikki - 100 eur. Vanhat Bertoia-tuolit olohuoneessa. 19.2.2015, 15:06. Viime vuoden loppupuolella hankkimani vintage-Bertoiat ovat edelleen punaiset ja ovat seilanneet.

Antiikkiliike, Seinajoki, Karvarinkatu 2,€ sales@antikvillage.fi, antiikkia, antiikkihuonekalut, vanhat huonekalut ja tavarat, antiikkiliikkeet,antiikki. Keskustelua vanhojen yli 50-v. huonekalujen sailyttamisesta,. Minulla on vanhat tuolit ja poyta, jotka haluaisin kasitella siten, etta kestavat ulkona katoksen. 14. Syyskuu Myydaan antiikki-tuolit remontin alta pois. Ht-collectionin valkoisella verhoilukankaalla paallystetty (ei kiinnitetty, joten saa helposti poiskin). SOHVAT. Vanhoja kunnostettuja sohvia myynnissa,hinnat sisaltavat kuljetuksen. Tuolit noudetaan ja palautetaan kunnostettuna 2viikon toimitusajalla Lahden. Talonpoikaisrokokoo, jatkettava poyta + tuolit 4 kpl, puuosat ehjat ja tukevat, Vanha rukki, vasemmalla Myyntihinta: 82,00 € Vanha rukki, oikealla Myyntihinta:. Kotiin sisustusideoita sanalle vanhat tuolit. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. Myydaan, Vuokrataan ja Ostetaan muut alle 100 v vanhat. Hanki muut alle Myyn hyva kuntoisen Emma-tuolin, joka 50-luvulta jollei vanhempikin. Uudelleen. 2. Kesakuu En oikeastaan tiennyt tarkalleen minkalaisen tuolin edes tahtoisin, se saisi olla vanha tai ainakin jollain tapaa klassinen ja ajaton, mutta silti. 4. Maaliskuu 50 vuotta vanhat tuolit! Ma leijuin jossain taivaissa. Jokaisesta loytyi myos Helsingin kaupungin leima, ja veikkailtiin etta kyseessa saattaa olla. 28. Elokuu Kuvan mukaiset. Ostettu 80-luvulla valtion viraston huutokaupasta. Yhteishintaan 40 euroa. Hinta: 40 Euro. VANHANAJAN SEINAHYLLYKKO, vanha. Lev,100cm Kork,88cm Syv,35cm. BAROKKITUOLIT:, kaytetty. Myydaan Barokki-tuolit harvinaiset. ja todella. 18. Heinakuu Purkaa vanhat huonekalut pieniin osiin ja toimittaa ne esim. molokkiin. Miedan taloyhtiossa vanhat huonekalut kerataan ullakkokellarin. Vanhat ovet ja tuolit uuteen kayttoon. Ilse Juola haluaa Sidoroffien makuuhuoneeseen halvalla hauskat yopoydat ja sangynpaadyn. Koska Anu ja Tommi. 9. Elokuu Mutta kas, kotoani loytyy talla hetkella nelja tummanpunaista vanhaa tuolia. Syy, tai ainakin kelpo tekosyy, tuolien ostoon oli hinta. Tuolit.

VANHAT HUONEKALUT MAMI GO GO

40-Luvun tuoli punaisella istuinosalla, tuoli koivua ja vaaleampi kuin mita kuvassa nayttaa. € 39,00. 2 kpl Artekin 69-tuoleja. € 159,00 / kpl. Vanha tuoli. € 95,00. Jos jokin tuote kiinnostaa soittele tai laita viestia. 050-5854170 tai info@ nukketalo.net. Peili 1960-luku hinta 100e. Lasten keinu 40e. punainen tuoli 150e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.