tiistai 29. lokakuuta 2013

Vain elamaa 2

Vain elamaa kausi 2 -

Vain elamaa (kausi 2) - Toisen tuotantokauden suosikkibiisit katevasti koottuna. Vain elamaa TV-sarjan toisella kaudella nahdaan Anna Abreu, Jukka Poika. Tassa on kolmannen kauden uskomaton Vain elamaa -artistikattaus!. Kiitos, Vain elamaa! Iloisempi meininki piristaa synkkien uutisten keskella 18.9. 21:30. 2. 4. Lokakuu Vierailija 4.10.2013 klo 20:50 2/175. En katsonut mutta lienet nuori tai juntti jos et ymmarra kuinka isojen hittien tahtia on Alanko ja Hanhivaara.

Vain Elamaa -soittolistalle lisataan jokaisen jakson jalkeen yksi uusi kappale ohjelmasta! Download Anssi Kela. Kasarin lapsi (Vain elamaa kausi 4), 2:35. 18. Kesakuu Anna Abreu - Ma annan sut pois (Vain elamaa 2 -kokoelmalta) Pauli Hanhiniemi - Mina olen sina olet (Vain Elamaa 2 Jatkuu -kokoelmalta). 2. Kesakuu Uusi Vain elamaa -porukka suuntaa Hirvensalmelle tiistaina. @2015 Osallistujat suuntaavat tanaan tiistaina 2. kesakuuta Hirvensalmelle. Kausi 4. Jakso 2/8. VilleGallen paiva. Kauden toisessa jaksossa vietetaan VilleGallen paivaa. Isanta huolehtii siita, etta kaikki viihtyvat ja tunnelma pysyy. 28. Joulukuu Paula Koivuniemen ja Vesa-Matti Loirin koskettava duetto Vain elamaa - konsertissa jaa aikakirjoihin. Kulttuuri 28.12.2014 2:11. Vain Elamaa Kausi 2 jatkuu CD. lmiomaiseen suosioon noussut Vain elamaa - ohjelma saa jalleen jatkoa kokoelmalevyn myota. Vain elamaa jatkuu kausi 2. 3. Lokakuu Ma en oo ikina oikein ymmartany Veskun roolien enka musiikin paalle. Ei kumminkaan yllattany etta Armo kosketti katsojia, koska se mies on. Tomi Palsa vieraili joulukuussa Vain elamaa -konsertissa ja kuvasi siella kaikenlaista. Pisteeksi i:n paalle Palsa esittelee illan artistien vuosien takaisia. 4. Lokakuu Vain elamaa –karaoke on ensimmainen laatuaan, jossa mainostaja Nelonen Median kanavilla syksyn mittaan yli 3,2 miljoonaa katsojaa. 15. Tammikuu Antti Tuisku on Seiskan mukaan mukana seuraavassa Vain elamaa -ohjelmassa. VAIN ELAMAA, yleisoa 2 900. Kasikirjoitus ja ohjaus Markku Hyvonen Musiikki Altti Uhlenius Laulujen ohjaus Mari Kaasinen Tanssien koreografiat ja ohjaus. Taman kauden Vain elamaa -artistien tulokuningas ansaitsi lahes 290 000 Maltalla asuvalle Samulille ei kirjattu vuonna lainkaan tuloja Suomeen. Vain elamaa -ohjelman kovatuloisin tahti oli Vesa-Matti Loiri. Loiri ansaitsi vuonna 288 792 euroa. Toiseksi kovatuloisin tahti, Paula Koivuniemi, tienasi yli. Nelosen huippusuositun kotimaisen Vain elamaa -viihdeohjelman toinen Vain elamaa -ohjelma kuvataan taas Hirvensalmella. 15.05.201312:20. 2.

Valitut Palsat -kuvablogi, osa 2: Vain elamaa -tahdet kuvissa

3. Kesakuu Vain elamaa -ohjelman uudet tahdet paljastettiin eilen, mutta siella ei taaskaan nakynyt 2. Alaston saatytto teki paluun Aamulypsyssa. Katso, ketka Vain elamaa -tahdista tekivat tappiota. 1 2. 2.6.2015 15:51 Paivitetty Nelosen suosittu viihdeohjelma Vain elamaa alkaa jalleen syksylla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.