maanantai 28. lokakuuta 2013

Action kamera

ISAW Extreme Full HD Action kamera Karkkainen.com verkkokauppa

Napparankokoinen Denver HD Action -kamera ikuistamaan elamyshetket harrastuksiesi parissa! Digitaalinaytolla varustettu kamera, jolla kuvaaminen seka. Sonyn uusi actionkamera haastaa GoPro:n – kuvanlaatu kestaa jopa rumpusetin tarinaa. Tekniikka 27.9.2014 2:00 Paivitetty: 28.9.2014 9:14. Ravista puhelintasi, niin saat jaettavaksi valmiin koosteen omista kohokohdistasi. Hanki TomTom Bandit -action-kamera nyt!.

Action-kamerat valikoimastamme loytyy 25 heti ostettavaa tuotetta. Helposti ja nopeasti netista - Mustaporssi.fi - Toimituskulut alkaen 0€. ISAW Extreme on kehittynein action-kamera, jossa on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Se tuottaa erinomaisia point of view (POV)-valokuvia. Kameralla voit. 27. Huhtikuu GoPron asema action-kameramarkkinoilla on kiistaton. Teknavi selvitti, tarjoavatko sen kilpailijat varteenotettavan vastuksen. --- PANASONIC. 21. Syyskuu Nimensa mukaisesti action-kamera kulkee mukana sinne, missa tapahtuu! Kameran saa napparasti esimerkiksi kyparaan kiinni mukana. 18. Maaliskuu Testissa: Actionkamera SJ4000. Etsiskelin netista ihan ilman mitaan kummempaa syyta halpoja actionkameroita. Laatumerkit on kalliita, eika. G-metrix™-jarjestelman sisaltavalla VIRB® XE -actionkameralla voi kuvata varikasta ja teravaa laajakulmavideokuvaa 1440p-laadulla 30 kuvaa sekunnissa. 360Fly: Videon tulevaisuus on taalla Ennakkotilattavissa. 360fly, 12,4 megapikselin pallonmuotoinen Action-Lifestyle -kamera on pienempi kuin tennispallo ja. BlueEye ei ole herkka kamera jota pitaa varoa - suojakuoren kanssa voit sukeltaa kameran kanssa vaikka 30 metriin asti huoletta. Kamera myos kelluu, joten. 4. Huhtikuu Kamera jai mieleen kummittelemaan, ja kun Retkipaikkalaisille tarjoutui mahdollisuus testata Garmin Virb –actionkameraa, otin enemman kuin. Olitpa sitten lahdossa elamasi seikkailulle tai tykkaat vain kuvata vakioreittejasi, on Vehon uusi MUVI K2 NPNG Action Camera varma valinta, joka tarjoilee. 3. syyskuu Kaikkien aikojen pienin Action Cam painaa vain 63 grammaa ja on noin 2/3 nykyisten mallien koosta(1, ja se mahtuu mukaan, minne ikina. Graava is a camera that uses artificial intelligence and sensor information to identify the best scenes in your video and automatically edit it. GoPro kamera verkkokauppa tarjoaa kaikki GoPro kameramallit, loistavan valikoiman GoPro tarvikkeita seka muut Action kamerat. Lue GoPro kamera. 27. Toukokuu Action-kamera on monelle urheilua harrastavalle tuttu laite. Nyt uusimmat kameramallit on paivitetty 4k-teravyyteen.

Bluebiit BlueEye ActionCamera

Action-kamera.fi Parhaat action kamerat ja kiinnikkeet aina edullisesti. Nopeat toimitukset. Katso koko valikoima. Vesi. Ilma. Maa. Todista taitosi uudella HD Action Cam -toimintakameralla. Olitpa sitten ratsastamassa aallolla, valloittamassa vuoria tai vain nauttimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.