torstai 28. maaliskuuta 2013

Vauvan hoitopoyta lipasto

31. Tammikuu Moni kaverini sanoi parjanneensa ilman vauvan hoitopoytaa, Ikealta loytyy Hemnes lipasto, jonka saa lisaosalla hoitopoydaksi. 17. Lokakuu Moni pidempaan blogiani seurannut tietaakin, etta vuosien ja lasten. varapisteellakin, mutta meian hoitopoyta koostuu lipastosta ja lasten. Eli ajatuksenamme oli laittaa jo olemassa olevan ikean lipaston paalle Meilla siis hoitopoyta on ollut taysin turha hankinta jokaisen vauvan kohdalla - ei. Troll Hoitopoyta Lipasto Mika, Valkoinen on Mika-sarjan lipasto, jonka paalla on ja kolme suurempaa laatikkoa, joihin mahtuu kaikki vauvan hoitotarvikkeet. 25. toukokuu Meilla on Ikean hoitopoyta/lipasto, mahtuu vauvan vaatteet lipastolaatikkoihin ja hoitotason saa kaannettya pois sitten kun ei sita enaa tarvii. 19. Kesakuu 2005 Ajatelimme hankkia syottotuolin kettioon, sangyn makuuhuoneeseen, kaapin/ lipaston vauvan vaatteille ja tarvikkeille, ja hoitopoydan. Vauvamme ollessa ihan pikkuinen, meilla oli lainahoitopoyta. Hoitokorkeus Hoitopoyta muuntuu tavalliseksi lipastoksi, mika on hyva juttu kayttoikaa ajatellen !. Lipastossa on kolme erittain tilavaa laatikkoa. Hoitopoytavaiheessa laatikkoihin mahtuu vauvan tarvikkeet ja vaatteet. Myohemmin lipasto toimii vaikka katevana.

Hoitopoydattomyydesta ja vaipanvaihtopisteen rakentamisesta

Lasten Porssi (165895). MATKA SANKY, Lasten matka sanky, ollut yhden lapsen kaytossa. HOITOPOYTA / LIPASTO BRIO, Myydaan erittain kateva Brion. 5. Heinakuu Vauvan hoitopoyta jonka voi muuttaa myohemmin lipastoksi. Hinta: 90 Euro.

Kokemuksia hoitopoydista - Raskaus ja synnytys - Keskustelu -

Ikea hoitopoyta alkaen EUR 25. Meilla on 32 ilmoitusta tori / ikea hoitopoyta sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta sivustoa. 25. Helmikuu Myydaan kokoontaitettava IKEA Spoling hoitopoyta. Koko noin: leveys 60 cm, korkeus 90 cm ja syvyys 80 cm. Nouto, maksu kateisella. 30. Kesakuu Taytyy siis kayda katsomassa lipastoa toisessa IKEA-myymalassa ja harkita sita sitten uudelleen. Hyllymallinen hoitopoyta olisi taas ollut se.

31. Elokuu Myydaan vahankaytetty hoitopoyta. Siisti, hyvakuntoinen,puinen, maalattavissa. Saman sarjan pinnasanky myos myynnissa. 1. Elokuu On aika katsastella hoitopoytia. Haluamme mallin, jonka voi muuntaa lipastoksi tms. sen jalkeen kun hoitopoytaa ei enaa tarvita. Ikean malli. 13. Syyskuu Myydaan Ikean ruskea puinen Leksvik-hoitopoyta. Lokerot, kaksi tilavaa laatikkoa. Hieman kayton jalkia lahinna kulmissa.Ulkomitat hoitotason. 11. Syyskuu Ikean aputaso Bekvam jossa paalla tukevasti hoitotaso vauvalle. Hoitotasoon mukaan pestava paallinen. Hoitotason saa pois jalkia jattamatta. 1. Elokuu Myydaan ikean gulliver hoitopoyta vari koivu. Kaupanpaalle saa mukaan poytaan sopivan ikean puhallettavan hoitoalustan. Hyva kuntoinen, ja. 9. Huhtikuu Skotbord i gott skick. Hoitopoyta hyvassa kunnossa. Hinta: 40 Euro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.