torstai 21. maaliskuuta 2013

Vanha tuoli

Romuritari - Myytyja tuotteita

Antiikkiliike RomuRitarin tehtavana on pelastaa eri aikakausien vanhat tavarat, huolimatta, loytyy herkullisesti muotoiltuja poytia kaappeja lipastoja ja tuoleja. BAROKKITUOLI: ANTIIKKIA, kaytetty. Myydaan Barokkinen tuoli lahes sata vuotta vanha. verhoilu uusittu Todella hienokuntoinen harvinaisuus. yhteydenotto. Vanha tuoli. 100.00 Osasto: Vanhat puusohvat, sangyt, penkit ja tuolit Avainsana tuotteelle vanha tuoli. Kuvaus Rouhea tuoli musta/turkoosi pintakasittely.

16. Kesakuu Arvokkaimman ? ja ehka kauneimmankin ? pinnan vanha tuolimme saa lasuurilla. Perinteinen menetelma on tyona helppo, mutta sen. Kaunis, vanha kirjoituspoydan tuoli. Kunnostettu noin kymmenen vuotta sitten. Ylapehmusteen saa kiinnitettya vaihtamalla nastat hieman pidempiin. Myyty.

40-Luvun tuoli punaisella istuinosalla, tuoli koivua ja vaaleampi kuin mita kuvassa nayttaa. € 39,00. 2 kpl Artekin 69-tuoleja. € 159,00 / kpl. Vanha tuoli. € 95,00. 6. Kesakuu Eipa siina, hiontapala kateen ja tuolin vanhan lakkauksen pinta rikki. Tama ei vaadi juurikaan HC-luokan jynssaysta, aika kevyella hionnalla. Lisaa ostoskoriin. Osasto: Vanhat puusohvat, sangyt, penkit ja tuolit Avainsanat tuotteelle kunnostettu keittion tuoli, vanha tuli pehmusteella, vanha tuoli. Kuvaus. 1 Paiva sitten antiikkisen nakoinen tuoli. Tuskin kuitenkaan antiikkia. Siisti. Kesaprojektina vanha K-tuoli. Kayttaja373. 10:52 4.8.2015. Ilmoita asiattomaksi. FacebookTwitterWhatsApp. Tykkaa. Nimesi. Sahkoposti. Taman kentan. 4. Joulukuu Koska meilla on ripoteltuna vanhoja tuoleja ja palleja ympari kamppaa ja pikkumokkia, halusin ryhtya tuumasta toimeen heti. Tiedustelin. 29. Lokakuu Miten vanha tyotuoli pitaisi kierrattaa?10 vuotta on palvellut, mutta istuinpehmuste ja verhoilukangas ovat loppuun kuluneet. Nyt haluan ostaa. Talonpoikaisrokokoo, jatkettava poyta + tuolit 4 kpl, puuosat ehjat ja tukevat, Vanha rukki, vasemmalla Myyntihinta: 82,00 € Vanha rukki, oikealla Myyntihinta:. Alkuperaispintainen hienosti kulunut talonpoikaistuoli. Tukeva istua. Korkeus 79cm, istuinkorkeus 44cm. Hinta sisaltaa kuljetuksen Suomessa. Noutohinta 60€.

Kotiin sisustusideoita sanalle vanha tuoli. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. Todella vanha puutapeilla koottu tuoli. Vanerinen istuinosa on myohemmin lisatty , mutta vanha on sekin. Todella upea ja harvinainen malli. Matala istuinkorkeus

Uudet (vanhat) tuolit - RetroPrinsessa Lily.fi

Koko noin 50-55 korkeita x 30 syvia x 32 leveita, koot vaihtelevat. Varit vaihtelevat.Koska tuolit ovat aitoja vanhoja niissa on koloja, lommoja ja kuluneisuutta. 20. Maaliskuu Miten vanha tuoli esikasitellaan? Kuinka verhoilu tehdaan? Pienta pintaremonttia tv-ohjelmasta tuttu suunnittelija Tomi Kouvola ja juontaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.