perjantai 22. maaliskuuta 2013

Led tyovalaisimet

Led tyovalot - Tyovalot - VALAISIMET, TYOVALOT, LISAVALOT

11. Helmikuu LED-tyovalaisin Clas Ohlson Ladattava tyovalaisin - ei turhia johtosotkuja. 6. Etusivu. Sisavalaisimet. LED-valaisimet Airam Slim 10W (3000K) IP44 suunnattava LED-ala 77,00€ 2 kpl Malmbergs paristokayttoinen LED valaisin 4W. Laadukkaat LED-valaisimet loydat Laatuvalaisin.fi-verkkokaupan yli 6000 valaisimen valikoimasta.

Valopaan led-valaisimet ovat tarkoitettu pitkakestoiseen kayttoon, kun halutaan hyvaa ja laadukasta tarpeenmukaista valaistusta, korkeaa energiatehokkuutta. Kauttamme saat Xenon tyovalot, Led tyovalot seka Halogen tyovalot. Edustamme kaikkia huippumerkkeja esim. Silver Lights, Hella, X-vision, Nordic Lights.

LED-valaisimet AVR66 LED, Jono-valaisin kaksoispistorasialla. AVR51 ja AVR52. AVR70/71 LED. AVR72 LED. Ensto eWay AVR8 LED. Uusi innovatiivinen ja tehokas 30W COB LED:lla varustettu valaisin. Uusimmalla LED teknologialla toteutettu tehokas ja tasaisen kirkas luonnonvalollinen. LED tyovalot erilaisiin koneisiin, tyomaalle, autotalliin tai vaikkapa veneeseen. Aina ilmainen toimitus 1 – 2 arkipaivassa. Tilaa jo tanaan!. Vertaa ja tilaa Led-valaisimia netista. Osta Led-valaisimia alkaen 5 € osoitteesta ShopAlike.fi. Led-lamput ovat valaistusteknologian kaikkien aikojen loistavin keksinto. Led- lampun kayttoika on 20 vuotta, ja ne tarvitsevat vain murto-osan muiden. IKEA - JANSJO, Led-tyovalaisin, Saadettavan varren ja paan ansiosta valo on helppo kohdistaa haluttuun paikkaan.Led-lamput kuluttavat jopa 85 % vahemman. LED-valot ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Valitse omaan sisustukseesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivat valaisimet, joilla on. Led vai halogeeni ? Ota yhteytta. News. Nayta ostoskori. Etusivu. Led valaisimet Katso lisaa. E27 CLASSIC, kuparin varinen himmennettava led polttimo. Valaisimet ja valaistuksenohjaus. Lapetek on suomalainen valaistuksen asiantuntija yli kolmenkymmenen vuoden ajalta. 2000-luvun alussa LED- tekniikan. C-BRIGHT 27 W LED-tyovalo on laadukas tyovalo levealla valokuviolla. Pyorea linssi on kestavaa polykarbonaattia. Tyovalossa on 9 x 3 W tehoLED, jotka. Valaisimet , Hyvaksytyt, tutkitut ja turvalliset ratkaisut kalustevalaistukseen ja sahkoistykseen. LED valaisimet. Esite LED. EyeSpot MINI. FUN Led spotti. Ohjeet/tekstit. Toimitusehdot. Ota yhteytta. Olet taalla: Etusivu ». LED-valaisimet. LED-valaisimet. LED-tyovalopaneeli 36W. 99,00€. LED-tyovalopari 18W.

JANSJO Led-tyovalaisin - IKEA

Poltin: 8x3W LED-lamppua. Varilampotila: 6000-6500 K. Teho: 24 W. Jannite: 10- 30V DC. Lampotilakestavyys: -40-+80 C. Valoteho: 1800 Lm. Valokuvio: Spotti. LED valaisimien etuja ovat pieni virrankulutus, pitka kayttoika ja ymparistoystavallisyys. Ne sopivat erityisen hyvin opastevalais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.