perjantai 29. maaliskuuta 2013

Polkupyora mittari

Pyoranmittarit Oy Huntteri Ab

Selkea ja helppokayttoinen mittari tuo jokapaivaiseen pyorailyynkin mukavan Tunturi Gossip 26”, tyttojen 3-vaihteinen polkupyora, valkoinen/vaaleansininen. Moderni ja monipuolinen, digitaaliseen signaalinsiirtoon perustuva mittari, joka pystyy Raleigh Classic 28”, naisten 1-vaihteinen polkupyora, musta. Raleigh. 20. Huhtikuu Lidlissa oli vahan aikaa sitten myynnissa tallainen Crivit-mittari polkupyoraan. Ostin sellaisen, etta tietaisin kulkemani matkan paivassa.

Ostin Sigman BC-1009 (langallisen) mittarin, ja kuvien mukaisesti tein asennuksen eli anturin toinen kappale pyoran pinnan ylareunaan ja. Tuotteet. Polkupyorat. Felt. Felt 2016 Sigma Mittari Baseline Bc 700 6-Toim. Tutustu tuotteeseen Sigma Mittari Baseline Bc 1200 Langaton 12-Toim. Cateye Velo 7-VL520 pyoran mittari. 7 toimintoa: Nopeus. Maksiminopeus. Keskinopeus. Kokonaismatka. Osamatka. Aika. Kello. Polkupyoran mittari 9-toimintoa. Toiminnot. Nopeus. Ajoaika. Trippimittari. Maksimi-/ ja keskinopeus. Syke/min. Poltettujen kalorien maara. Kellonaika. Polkupyora - Mittarit ja osat - Mittarit. 14. Toukokuu Loyda Sigmasport Sigma BC 12.12 STS Pyoran mittari langaton musta parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja. 5. Heinakuu Onko kellaan kokemusta Clas Ohlsonin Asakliff merkkisesta pyoranmittarista? Kannattaako hankkia?. Alennuksessa Siirry tuotekuvaukseen ». Ledivalot polkupyoran vanteeseen 9,95 € 19,95 €. Siirry tuotekuvaukseen ». Polkupyoran matkamittari 11,95 €. Satulat. Satulatolpat. Stongat ja stemmit. Mittarit ja gps. Tankonauhat. Polkupyorat Mittarit ja gps. Olet taalla: Etusivu ». Osat ja tarvikkeet ». Mittarit ja gps. 3. Syyskuu Auttakaaha kertoilemalla mika olisi hyva eturenkaasta mittaava pieni digitaalinen nopeusmittari. Kertoilkaa kokemusistanne. Bontrager Trip 200 Wireless pyoramittari. Bontrager.s Trip 200 cycle computer wirelessly provides all the essential data a rider needs to know how fast, how far. Tarkka mittari, Max. paine 160 Psi / 11 bar, Kestava ja nayttava teras sylinteri, Runkokiinnike, Kaksitoiminen lukittava suutin polkupyora- ja autoventtiilille, Vari:. Ostin yllamainitunlaisen mittarin Jamahaani Motonetista, kun se kuulemma on tarkoitettu myos mp-kayttoon, jos jollakin on tuollainen niin milla. Ennen kuin aloitat pyorailytietokoneen kayton, mittaa polkupyoran rengaskoko. Kun mittari on aktivoitu, sita ei voi enaa sammuttaa. Nayttoon tulee.

Tilaa pyorailytarvikeet - e-ville.com

24. Maaliskuu Hinta on 6 euroa eli saman verran kuin tuoppi hyvaa olutta Pikkulinnussa. Mittari naytta matkan, ajan, keston tarkasti. Myos keskinopeuden. 10. Toukokuu Tiedan tasmalleen kuinka pitka tyomatkani on, mutta mittari nayttikin ekana pyorailypaivana noin 30 % lyhyemman matkan. Muutin sitten sita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.