maanantai 4. maaliskuuta 2013

Halti teltta

Fjallraven Akka/Halti XPD? - Vaellusnet Turinat

10. Kesakuu Jack Wolfskin Gossamer telttaa, mutta tuo tuntuu jotenkin oudolta kun olen joskus kattanyt perus kupolitelttaa ja Halti Trek 2 olisi n. 100e perus. 31. Tammikuu 2003 Toiminut hyvin, Halti paassyt laatu ongelmistaan eroon. Ensimmaisella P- Norjan reissulla meilla oli mukana Haltin teltta, ja ongelmia riitti. Perusvaeltajan tarpeet tayttava teltta, tilava apsidi, teippi saumat, hyva ilmanvaihto, ulkopuoliset kaaret tukee apsideja seka tuuletus suojia. Vari Wild Green.

Halti on Suomen arvostetuin kotimainen ulkoiluvaatetukseen seka retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Vaatteet, kengat, reput, makuupussit ja teltat kaikkeen. Lippukunta laittoi 7 uutta Haltin telttaa. Kolmea eri mallia, joita en nyt tahan muista. 6 Niista meni ensimmaisen kayton jalkeen reklamaatioon. Ja seitsemaskin. Perusvaeltajan tarpeet tayttava teltta, tilava apsidi, teippi saumat, hyva Green. Meilla on ollut kaytossa Haltin Sarek 3-4 vuotta. Sita ei enaa taideta valmistaa, mutta nayttaisi olevan vastaavanlainen tuon Alfan kanssa. Eipa ole ollut moitteita. KOLI 2 FINLAND Pikakatselu. Halti. KOLI 2 FINLAND. 199,00 €. 299,95 €. Teltan huolto ja rikkoutuneiden osien korvaaminen kannattaa, jotta teltta palvelisi. Haltin 2-hengen teltta 3-vuodenajan retkeilyyn. Kovassa pakkasessa saattaa tulla vilu, mutta menee loistavasti kesa- ja syys-telttana Lapissa. Teltan kunto hyva. Haltin 2-hengen teltta 3-vuodenajan retkeilyyn. Kovassa pakkasessa saattaa tulla vilu, mutta menee loistavasti kesa- ja syys-telttana Lapissa. Teltan kunto hyva. Ensimmaisella matkalla minulla oli Haltin Cavity teltta. Pieni nappara ja kevyt ja toimii vallan mainiosti muuten mutta mina kaipaisin lisaa tilaa. 8. Toukokuu Loyda Halti Flow teltta parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. HALTI VAELLUSKUPOLI PRO II TELTTA HALTI VAELLUSKUPOLI PRO II TELTTAKupolimallinen 3-vuodenajan vaellusteltta PainoII = 2,9 kg KokoII = 130 x 215. 5. helmikuu olis tarkoitus koittaa hiuka retkeilya ens kevaana ja kesalla. Teltta pitas hankkii ja tarttu silmaan Haltin vaelluskupoli 2 tent onko kellaan.

Halti Korjaussarja 11mm. Teltan lasikuituinen kaarikorjaussarja 11mm. 9,90 €. Halti Kaari alumiini 8,5 x 4000mm. Alumiinikaari Haltin telttaan. 49,90 €. 5. Toukokuu Ostin Prismasta Halti Spirit -kupoliteltan, hinta 69,90 e. Mitaan kokoamisohjetta ei paketissa ollut, mutta sain teltan pystytettya takapihalleni. 7. Elokuu erittain hyvassa kunnossa oleva teltta,kateva ,toimiva kokonaisuushyva ja toimiva apsidikok. pit.4,2msisateltan koko 160x180kaksi.

Teltta [Arkisto] - Fillari-lehden foorumi

13. Syyskuu On ensinnakin iso teltta, vanha Haltin Vaelluskupoli, joka on oikein hyva teltta, mutta painava: yli kolme kiloa. Ahkiossa tai pyoran tarakalla se. Antarctica Pro 3 -teltta on Haltin malliston ehdoton lippulaiva. Se on osa Haltin Grade VII -sarjaa, jonka tuotteet on suunniteltu kestamaan ankarimmissakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.