torstai 7. helmikuuta 2013

Harmoninen sisustus

Kaunein Lukijan Makuuhuone -aanestys on paattynyt Sisustus

13. Tammikuu Anno-kevaan hento, hillitty ja harmoninen varimaailma antaa tilaa ja Selkeat geometriset muodot kuoseissa tuovat sisustuksen raikkautta. 10. Lokakuu Kodin sisustuksessa on vahan valia jotain uutta. Uusi ei kuitenkaan aina tarkoita ostamista. Valilla pelkka tavaroiden paikan vaihto voi muuttaa. Klassisesti sisustettu koti, jossa panostettu on laadukkaisiin materiaaleihin. Varimaailma on harmoninen ja kokonaisvaikutelma kutsuvan pehmea.

This Pin was discovered by Enni Puukko. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. 31. Tammikuu Makuuhuoneen sisustus on rauhallinen ja harmoninen. Lammin,valoisa ja harmoninen sisustus pistaa paivan mukavasti kayntiin ja nain saat.

Avaran olohuoneen seiniin valittiin hiekan harmaa savy jota sohvien valkoinen vari korostaa. Verhojen ja maton maanlaheiset savyt taydentavat sisustusta. Luonnonmukaisia varisavyja ja harmonista tunnelmaa. Harmoninen kokonaisuus syntyy jatkamalla asunnon sisustuksen tyylia ja tunnelmaa myos. Romanttinen vaalean ja harmaan eri savyilla sisustettu omakotitalo Turussa hurmaa rauhallisella ja harmonisella tunnelmallaan. Liian hempeaa taalla ei. 2 Paivaa sitten 4 kommenttia: Tunnisteet: ajatuksia, astelmia, DIY, hyllykko, lokki, muutos, ruokahuone, ruokailuryhma, ruokailutila, sisustus, Yki Nummen. Asuntoon on tehty taydellinen remontti seka kokonaisvaltainen sisustus. Asunto on tarkoitettu seka vuokraukseen etta omistajan omaan kayttoon. Rakenteellisia. Harmoniaa sisustukseen - Punainen. Yksittaisten esineiden vareilla voi piristaa sisustusta merkittavasti. Valkoinen vari saa tilan nayttamaan isommalta kuin se. Oili Liukkonen halusi kotiinsa harmonisen tunnelman, jonka han toivoi toteutettavan Lannessa fengshuista on muotoutunut sisustus- ja jarjestelytaito. Sisustusassistentti Anne-Birgit Makela auttaa pienissa ja suuremmissa muutto stailauksissa, myos remontointia saatavilla. 14. Toukokuu Taidetta ja kukkia. Nama kaikki yhdistyvat harmonisesti Eija ja Risto Ronkan hillityn vaalean kodin sisustuksessa. Kodin sisustus on pitkalti Eija. Kuvassa on tuotetietoja Viiluovilla lampoa ja tyylikkyytta keittion sisustukseen kuvassa on tuotetietoja Sisustus - makuuhuone - savyiltaan harmoninen. Lyhyesti sanottuna pyrin tyossani kauniiseen ja harmoniseen, seka Siina kasitellaan juuri niita sisustukseen liittyvia asioita, joihin kaivataan apua.

HARMONINEN JA MONIPUOLINEN KOKONAISUUS Sisustukset ja

16. Heinakuu Asunnossani on viherharmaa muovimatto ja valkoiset seinat, jonne pitaisi saada ilman remontointia harmoninen ja kodikas sisustus (kyseessa. Sisustus Satiini - verkkokauppa sisustusliike Jyvaskylassa. Taynna Skandinaaviseen makuun sopivia mallistoja, varimaailma on pehmea ja harmoninen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.