torstai 31. tammikuuta 2013

Lumene meikit

4. Heinakuu Mulle on kertynyt jonkin verran meikkeja Lumenelta ja paatin niista kokeilla tehda tallaista meikkia, johon kaytan vain ja ainoastaan Lumenen. Natural Code by Lumene Candy Smile huulikiiltokyna tuntuu huulilla kevyelta ja miellyttavalta. Sen kosteuttava ja hoitava koostumus antaa huulivoidemaisen. 1. Marraskuu 2002 Suomalaisten kosmetiikankuluttajien kestosuosikin, Lumenen valmistaja Noiro elaa unelmiensa paivia. ACNielsenin Scan Track -tutkimuksen. 12. Elokuu Sain Lumenelta ihan yllarina piristyksen maanantaille ja kokeiltavaksi. - blogissa tallentuu niin paivan meikit seka kynnet kuin innostus. 24. helmikuu Meikkivinkkia pitkasta aikaa! Meikkaan joka paiva ja arkimeikin on oltava nopea. Arkimeikkiin miulla kuuluu vaan meikkivoide, puuteri ja kulmat.

1. Toukokuu Tata ripsivaria ette ole voineet olla huomaamatta! Angry Birds by Lumene Natural Code -meikit valloittivat kosmetiikkaosastot maaliskuun. 12. Marraskuu Nuo Lumene verkkokaupan sivut on nakojaan lopetettu syyskuussa. Onkohan muuta sivustoa?. Silmameikin poistoaine vedenkestavalle meikille. Lumene LAB silmameikin poistoaine poistaa hellavaraisesti, mutta tehokkaasti vedenkestavan meikin.

Kodin1 - NATURAL CODE NC By Lumene Candy Smile

25. Helmikuu Angry Birds by Lumene Natural Code -meikit. Varoitus: sopoyden yliannostus! Huhut pitivat siis paikkansa tytot, ja Lumene jatkoi Angry Birds. Miten loihditaan nayttava silmameikki? Miten taiotaan kaunis meikki pohja? Nain teet upean juhlameikin! Katso vinkit videosta ja olet illan kuningatar.

Takkasydan asennus Kesamokin remontti ja varustelu -

Tehokas lammonlahde mokillesi asennettuna Keddy takkasydan. On korkea aika paivittaa mokin vanha avotakka turvalliseksi, taloudelliseksi ja kauniiksi. Takkasydan 650 Panorama sopii seka uusiin etta vanhoihin muurattuihin avo- ja kulmatakkoihin. Se parantaa tavallisen avotakan lammitysominaisuuksia. Tehokas ja toimiva Kermansavi-takkasydan. Kaikki elementit valmistettu kehittamastamme keraamisesta Celsius-massasta. Celsius-massalla on erinomainen.

16. Marraskuu Paivitys tekee takalle ihmeita – nain asennetaan takkasydan. Lampoenergia jaa huoneeseen, kun tulipesaan tulee uusi lammitysjarjestelma. Harkitsetko takkasydamen hankkimista mokkisi avotakkaan? Tiesitko, miten homma kaytannossa tapahtuu ja milta se nayttaa? Katso erinomaisen.

Takkasydamen avulla saat avotakasta energiatehokkaamman, jolloin se lammittaa kotia tai mokkia entista paremmin. Takkasydanta on mahdollista hyodyntaa. Superkasetti takka- sydan on vahvaa, yhtena kappaleena valettua 100% valurautaa. Vakuutena laadusta 20 vuoden takuu! Kysy kauppiaaltasi. 28. Helmikuu Sen verran mita itse tiedan takkasydamista (mika ei ole paljoa), niin ei takkasydan tee avotakasta mitaan varaavaa takkaa, se vaan kierrattaa. Steko 30.1 takkasydan Next. Spartherm MDRh hissiluukku, Westfire Uniq 20 kamiina, Steko Golem 30.1 takkasydan. Varaavan takan kaareva hissiluukku matta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.