tiistai 29. tammikuuta 2013

Petra kalusteet

Keittio ja kodinhoitohuone K-rauta.fi

Kotimainen Petra-keittiot on suunnitellut ja toteuttanut vuosien ajan erilaisia keittioita erilaisiin koteihin ja seurannut samalla alan viimeisimpia virtauksia. 16. Joulukuu Myos Suomen suurimman kalustevalmistajan Novart Oy:n 3 merkkia A la Carte, Parma- ja Petra-keittiot ovat rakentajien suosiossa. 11. Kesakuu A la Carte, Petra, Parma, Nova Sani ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti.

Tarjoukset pyydettiin Domukselta, Petralta, Puustellilta ja Topilta. Vihrea puutalo on. Tarjotut Petra-kalusteet rahteineen: 4 190 euroa (sisaltaa allastason). K-raudasta saat keittioon ja kodinhoito- ja olohuoneeseen parhaat merkit, kuten Cello, Stala ja Petra-keittiot.

Muuten Petra keittio ihan ok. laadultaan ja hinnaltaan ehka keskitasoa. Meilla Petran kalusteet olis kuuluna talopakettiin mutta jatettiin pois lahinna juuri. Keittiot,keittiokalusteet, saniteetiitilojen kalusteet, eteisen kalusteet, kodinhoitohuoneen kalusteet komerot ja kaapistot kaikkialle kotiin. Kalustesuunnittelussa. Kotiin sisustusideoita sanalle petra-kalusteet. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. Yksikerroksinen Petra-asunto edustaa uudenlaista rivitaloarkkitehtuuria ja iloista muotoilua. Rivitaloasunnolle tyypillinen suorakaiteen muotoinen pohjaratkaisu. 14. Marraskuu Minakin tykastyin yhteen Petra-keittioiden ovimalliin, mutta loysin taysin vastaavan Prisman keittiomyyjan kautta. Esite on 1+1 Kalusteet. Kaikki kalusteet tuodaan Tanskasta tehtaalta valmiiksi koottuna ja ovelta ovelle Novart Oy:n valmistamat A la Carte, Parma ja Petra –keittiokalusteet. ”Suurena. 16. Tammikuu Tulevat todellakin ihan samoilta tehtailta kuin Petra ja Ala Carte. Petran kalusteet olisivat olleet ihan samanhintaiset, nehan ovatkin ihan samat. Petra Kalusteet. Hinta: 18.840 € asennettuna + paikkakunta kohtaiset toimituskulut. palveleva. turvallinen. varma. HETKIA, joilla on merkitysta. Jokaisella meista. PETRA KALUSTEET. Hinta: 22.791 € asennettuna + paikkakunta kohtaiset Jokaisella.

2002) Tarjouksen tismalleen samasta keittiosta Keittiomaailmasta, paikalliselta Petra -edustajalta seka Starkin Parma-kauppiaalta ja Starkin hinta oli edullisin. Kalusteet valkoinen Petra Milka 961, vedin SA16 tai vastaava, rungot valkoiset. Tasot WN3, valkoinen taivereunainen laminaatti kalustesuunnitelmien mukaan

Keittiokalusteiden takuuviidakkoon kannattaa sukeltaa |

27. Marraskuu Petra-keittioiden suunnitelma: Vitriineilla romantiikkaa Kalusteiden hinta: 6 880 € (ikkunan edessa oleva kokonaisuus ei sisally hintaan). Petra-keittioiden vahvuus perustuu korkealaatuisiin tuotteisiin ja vankkaan ammattitaitoon. Yhdessa ne varmistavat, etta keittioratkaisusta tulee juuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.