tiistai 29. tammikuuta 2013

Polkupyoran mittari

Pyoranmittarit Oy Huntteri Ab

POLKUPYORAN AJOTIETOKONE JY-115. Lue tama kayttoohje huolellisesti kokonaisuudessaan lapi ennen ajotietokoneen kayttoonottoa. LAITTEEN. 5. Heinakuu Onko kellaan kokemusta Clas Ohlsonin Asakliff merkkisesta pyoranmittarista? Kannattaako hankkia?. Polkupyoran mittari 9-toimintoa. Toiminnot. Nopeus. Ajoaika. Trippimittari. Maksimi-/ ja keskinopeus. Syke/min. Poltettujen kalorien maara. Kellonaika.

Ajotietokone on polkupyoraan kytkettava elektroninen laite, joka mittaa ja nayttaa pyorailijalle laitteen mallista riippuen ajonopeuden, ajetun matkan ja kuluneen. Tuotteet. Polkupyorat. Felt. Felt 2016 Sigma Mittari Baseline Bc 700 6-Toim. Tutustu tuotteeseen Sigma Mittari Baseline Bc 1200 Langaton 12-Toim. Selkea ja helppokayttoinen mittari tuo jokapaivaiseen pyorailyynkin mukavan Tunturi Gossip 26”, tyttojen 3-vaihteinen polkupyora, valkoinen/vaaleansininen. Polkupyoran mittari 9-toimintoa. Toiminnot. Nopeus. Ajoaika. Trippimittari. Etusivu » Polkupyoramittarit ja -valot. Polkupyoramittarit ja -valot. Kaikki tuotemerkit A-O ». Jarjesta. A - O, O - A, Hinta nouseva, Hinta laskeva, 5 - 1 tahtea, 1 - 5. Cateye Velo 7-VL520 pyoran mittari. 7 toimintoa: Nopeus. Maksiminopeus. Keskinopeus. Kokonaismatka. Osamatka. Aika. Kello. 24. Maaliskuu MIttari ei kesta kaatosadetta yli 30 minuuttia vaan lopettaa mittaamisen. Osa mittareista on rikki: niista puuttuvat nastat, joita pitkin signaali. 3. Syyskuu Auttakaaha kertoilemalla mika olisi hyva eturenkaasta mittaava pieni digitaalinen nopeusmittari. Kertoilkaa kokemusistanne. Satulat. Satulatolpat. Stongat ja stemmit. Mittarit ja gps. Tankonauhat. Polkupyorat Mittarit ja gps. Olet taalla: Etusivu ». Osat ja tarvikkeet ». Mittarit ja gps. Polkupyoran matkamittari on helppo kiinnitta pyoran tankoon mukana tulevan telineen ja nippusiteiden avulla. Mittarista on mielenkiintoista seurata vauhtisi ja. Ostin Raahesta Halpa-Hallista 2.9.-06 ATECH-merkkisen ajotietokoneen. Maksoi 9,90€. Viime lauantaina laitoin sen paikoilleen. Mutta en saa. 16. Heinakuu hei! Osaako antaa joku neuvoja Vaihdoin pariston enka saa mittaria pelaamaan. -Markku-. 10. Toukokuu Itsella ainakin oli sellainen matkamittari pyorassa, joka mittari renkaan pyorahdyksia ja laski niiden mukaan matkan ja nopeuden. Omaan. Kari Maattasen maahantuoma SC-05 Polkupyoran ajotietokone toimii seka polkupyoranmittarina, etta yksinkertaisena varashalyttimena. Paaasiallisena.

Polkupyoran nopeusmittari - Moottoripyora.org

Ostin yllamainitunlaisen mittarin Jamahaani Motonetista, kun se kuulemma on tarkoitettu myos mp-kayttoon, jos jollakin on tuollainen niin milla. 20. Huhtikuu Lidlissa oli vahan aikaa sitten myynnissa tallainen Crivit-mittari polkupyoraan. Ostin sellaisen, etta tietaisin kulkemani matkan paivassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.