maanantai 31. joulukuuta 2012

Kovalevy ps3

250GB Kovalevy Asennuskehyksella (PS3) - Pelaajan Valinta

6. Heinakuu Playstation 3 -pelikonsolin sisaanrakennetulle kovalevylle loytyy runsaasti erilaista kayttoa. Sen lisaksi, etta Playstation store-verkkokaupasta. 21. Syyskuu jos ostan pleikkariin ulkoisen kovalevyn (esim. Loytyyko esim prismasta ulkoista kovalevyja ps3:elle. Ilmianna. Jaa. Lisaa kommentti. Postitusluokka: 4.90 € Nouto myymalasta: 2.00€ (lue lisaa). 500Gb kokoinen kiintolevy PC/PS3/PS4-laitteisiin. Laadukas kiintolevy laitteeseesi. 2,5. Takuu 2.

21. Marraskuu No niin nyt on PS3 hankittu ja samantien pitaisi siihen hankkia iso kovalevy jotta siita sais edes jonkinlaisen mediacenterin aikaiseksi. Mitka. Compatible with 2.5in hard disk drive for PS3 system CECH-400x Series. Special bracket design for excellent heat dissipation. This item includes a a HDD. 28. Joulukuu Meilta loytyy tama varmaankin kaikista pienin ps3 eli 40giganen ja se alkaa sitten tulee seuraava ongelma: millainen kovalevy pitaisi olla?. Playstation 3 12GB Super Slim - Uudenlainen muotoilu ja 12 GB Flash-muistia. PlayStation 3 on monipuolinen koko perheen viihdeyksikko. Tuote on tarkoitettu PlayStation 3 -12GB -konsoleille, josta puuttuu kovalevy tia jos haluat paavittaa isompaan tilaan. Tuote saatetaan toimittaa bulk-pakattuna. Postitusluokka: 7.90 € Nouto myymalasta: 2.00€ (lue lisaa). 250Gb kokoinen kiintolevy PC/PS3/PS4-laitteisiin. Laadukas kiintolevy laitteeseesi. 2,5. Takuu 2. 10. Joulukuu Yhdella DVD:lla on tilaa 7 gb, joten tuo kovalevy on jotenkin naurettavan pieni. Ja 12gb saattaa tulla tayteen jo 3:en ps3 pelin asennuksessa. Kiintolevyasema (ja kiinnityskannatin) Kasvata PlayStation 3 -jarjestelmasi tallennustilaa. Hanki lisaa tilaa peleille, videoille, musiikille, valokuville ja muulle. 24. Marraskuu Q: Millainen ulkoinen USB-kiintolevy PS3:een kay? A: USB-kovalevyn pitaa olla formatoitu FAT32-tiedostojarjestelmaa kayttavaksi, muita. Kiintolevyasema (ja kiinnityskannatin) Kasvata PlayStation 3 -jarjestelmasi PlayStation 3 250 Gb kovalevylla saat 12 Gb-konsoliisi tuhdisti lisaa tallennustilaa. Pakkaus sisaltaa kiinnityskannattimen. Kovalevy on yhteensopiva uusimman. Elikka siis, PS3 vaatii etta se kovalevy on formatoitu FAT32 muotoon, NTFS ei toimi. Siina ei ole mitaan ongelmaa, mutta kun FAT32 ei anna. 1. Helmikuu PlayStation 3:n tuorein paivitys aiheuttaa ongelmia pelaajille. Eurogamerin raportin mukaan PS3:n kovalevyn vaihto ei enaa onnistu. 12. Tammikuu Vahan asioita, mita kannattaa miettia etukateen ja mita valttaa ennen kuin alkaa paivittamaan Playstation 3:n kovalevya. Periaatteessa homma.

Kodin1 - 250Gt-kovalevy + kiinnityskannatin Playstation 3

Noin 2 viikkoa. 4Gamers Official Sony Licensed Dual Charging Stand for PlayStation 3. PS3 Kovalevy HGST Travelstar Z5K500 250GB HDD 5400rpm. PS3 Kiinnityskannatin kiintolevyasemalle. Elokuvat - PS3 Kiinnityskannatin kiintolevyasemalle. Tilapaisesti loppu. Vain verkkokaupassa. Tilapaisesti loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.