keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ip luokitus

Kotelointiluokka Ensto

Koteloiden kotelointitaso ilmoitetaan IP-luokkana, kaksinumeroisena tunnuksena , joka selitetaan alempana talla sivulla. Fibox on testannut kotelonsa IEC 529:n. 3. Helmikuu Tassa tietoa IP-luokituksesta, kun mietiti kotisi valaistusta. Tarkeinta Ja onneksi sahkari ei suostu laittamaan valaisimia, joissa ei luokitus riita. IP-luokitusjarjestelma on Euroopassa kaytossa oleva jarjestelma sahkolaitteiden tiiviyden maarittamiseksi. Luokitus kertoo laitteen suojauksen ulkoisia uhkia.

IP-luokitus (poly). Laboratorioissamme ja polykammioissa testataan valaisimien suojausta kiinteiden kappaleiden sisaanpaasya vastaan eri suojausluokissa. IP-luokka (Eurooppalainen standardi EN 60529). IP-merkinta Ymparistotyyppiluokitus tunnetaan myos nimella NEMA-luokitus. Lisatietoja saat UL:n.

IP-tunnuksen mukaan tuotteille annetaan kaksiosainen IP-luokitus, esimeriksi IP22, IP 44 jne. Ensimmainen osa viittaa tuotteen suojaukseen, joka estaa kiinteita. IP-luokat. Ensimmainen tunnusnumero (suojaus vieraita esineita ja polya vastaan). Toinen tunnusnumero (suojaus kosteutta ja vetta vastaan). PG. 01. IP-luokitus. Sisalto. Johdanto. 03. IP-merkinnat ja niiden merkitykset. 04. Testaus. 06. Laadun varmistaminen. 08. Suunniteltu haasteelliseen. IP-luokat, ulkotilat. Ylla on esimerkki vyohykejaosta ulkotiloissa. Tutustu voimassaoleviin sahkoasennusmaarayksiin ja sahkolaitteistoja koskeviin asetuksiin. Mita on kestava ? Kuinka ymmarretaan kestavan tietokoneen maaritykset. IP-luokka. Alue 0. Ammeen tai suihkualtaan sisapuoli. Suihkulle ilman allasta on 0-alueen korkeus 10 cm ja kooltaan sama kuin alue 1. Tahan vaaditaan. IP-luokituksella tarkoitetaan valaisimen kotelointiluokkaa joka ilmoitetaan standardin IEC 60529 mukaan IP-numeron avulla. IP-luokituksen numeroinnissa. 7. kesakuu on myos molemmista puhelimista loytyva IP-luokitus. Samsung on saanut omalleen IP67-sertifikaatin ja Sony Xperialleen IP58-luokituksen. Miten IP-luokitus tulkitaan? 1. numero: suojaus vieraiden esineiden tunkeutumiselta. IP 6X kokonaissuojaus. IP 6. (LED)-valohalytin 839, lankasuoja vakiona. 14. Elokuu IP-luokitus on Euroopassa kaytossa oleva jarjestelma sahkolaitteiden tiiviyden maarittamiseksi. Luokitus kertoo laitteen suojauksesta mm. Sahkolaitteen koteloinnin suojaustaso ilmaistaan IP-luokituksella. Erityisesti kosteissa tiloissa ja ulkotiloissa on huolehdittava, etta valaisimen luokitus vastaa.

Kestavan tietokoneet maaritykset, MIL-STD-810G, IP luokitus

Toinen numero osoittaa, kuinka hyvin laite kestaa vetta. Jotta alypuhelin, tablet- laite tai lisalaite saa IP-luokituksen, sille on suoritettava sertifioitu, riippumaton. IP (Ingress Protection) -luokitus on kansainvalinen standardi laitteen poly- ja vesitiiviyden Jotta alypuhelin, tablet-laite tai lisalaite saa IP-luokituksen, sille on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.