keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Adsl reititin

NetAnttila - ASUS DSL-N55U langaton ADSL -modeemireititin

23. Lokakuu Onko kenellakaan kokemuksia langattoman reitittimen liittamisesta viihteen ADSL -purkin jatkoksi? Ajattelin liittaa Buffalo Nfiniti WHR-G300N:n. ADSL2+ WAN-reititin. 3G-reititin. Laite tunnistaa automaattisesti kaytetyn yhteystyypin (ADSL, Ethernet) sen mukaan, onko LAN4/UPLINK-portissa verkkokaapeli. Toimiiko ADSL modeemi pelkastaan langattomana WLAN reitittimena? (too old to reply). jk. 9 vuotta sitten. Permalink. Raw Message. Report. Aikanaan Sonera.

23. Toukokuu Loyda TeleWell TW-EAV510 v2, langaton ADSL/VDSL-reititin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Ensimmaisena ASUSin samanaikaisena kaksitaajuuksisena N600 Wi-Fi ADSL - reitittimena DSL-N55U tarjoaa tyylikkaan muotoilun, pitkalle kehitetyt toiminnot. 16. Helmikuu Loyda Asus DSL-N55U, langaton ADSL-reititin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. Mika olisi hyva ADSL-modeemi/WLAN yhdistelma? Ominaisuuksilta vaaditaan ADSL-modeemi, wlan, usb-portti (tulostimen jakoa varten) ja piuhaverkon kytkin. 1. DSL-G604T Langaton ADSL reititin. 1 kpl. 2. CD-ROM levy, joka sisaltaa kayttajan ohjekirjan 1 kpl. 3. Puhelinkaapeli ADSL liittymaa varten. 1 kpl. 4. Ethernet. SL-N14U korvaa vanhan nettimodeemisi neljalla verkkojohtopaikalla varustetulla modeemilla, joka luo langattoman verkon kotiisi. Modeemin reitittimen luoma. 24. Joulukuu Reititin: Telewell ADSL TW-EA510 V3.0C Nettiyhteys: DNA Vikaa ilmennyt 12.12. eteenpain. Reititin patkaisee yhteyden poikki parin. ADSL+ = sama kuin ADSL, mutta maksimi nopeus 24Mb/s ADSL-modeemin, jossa on reititin tunnistaa siita, etta siina on LAN liittimia enemman. Buffalo WBMR-HP-G300H Wlan reititin ADSL2+ modeemilla. Kokonaisarviointi: 3 ,4 / 5. 3,4 / 5. Avaa tilannevedos arvioinneista. Yhteenveto arvioista (8. 5. Lokakuu Tuanoinnii passaisko kysya? Tama nyt ei suoraan ohjelmistojen tietoturvaan liity, mutta valillisesti. Kun minulla on ADSL yhteys ja sen. 18. syyskuu Tarvitseeko asuntoon tulevaan valokuituyhteyteen tuota Thomsonia motorolaa, vai onko se pelkastaan Koti TV:ta + netin jakamista varten. Tama ADSL -modeemi/reititin yhdistaa ADSL, ADSL2 ja ADSL2+ -standardit. Modeemi/reititin tukee latausnopeutta 24Mbps (download) asti ja 1 Mbps (upload ). Dual-Band, langaton AC1900 Gigabit ADSL/VDSL –modeemireititin. Kaksikayttoinen langaton reititin ja DSL-modeemi sisaltaa DSL WAN-portin ja vaihdeltavat. Modeemissa on ADSL-liitanta puhelinlinjaa varten ja RJ-45 -liitanta tietokoneen tai reitittimen liittamiseksi. Modeemi on VPN pass-through -yhteensopiva, jotta.

Nettiyhteydet kaytannossa

ADSL-modeemia ei voi kayttaa reitittimena kylaverkossa! Langatonta yhteytta tarvitsevalle langaton reititin (Wireless ethernet router) on oikea vaihtoehto. Eli tarvitsen suosituksia adsl + wlan reitittimen hankintaan. Tarve olisi kohtuu pitkalle kantamalle, kun puhelinpistoke on talon ita-siivessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.