keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kuultomaali valkoinen

Kuultomaali - Biltema

1. Huhtikuu Meilla on noin 30 vuotta vanha oksainen mantypanelikatto. Olemme miettineet maalausta ja nyt tuntuisi, etta valkoinen kuultomaalaus voisi olla. Katto ja paneeli valkoinen on vesiliukoinen kuultomaali kattojen ja paneeleiden kasittelyyn. Ei valu ja voidaan kayttaa kasittelemattomalle tai aiemmin lakatulle. Liberonin yli sadan vuoden tietotaito on mahdollistanut laajan ja korkealaatuisten tuotteiden valikoiman, jota myydaan ympari Eurooppaa huonekalujen.

En tunne nykyisia varisavyjen nimia, mutta kayttaa vaalean keltaista tai valkoista/ harmaanvalkoista puolipeittavaa lakkaa tai kuultomaalia. Variliikkeistakin voivat. OLjypohjainen. Puun kasittelyyn ulkona. Korostaa puun luonnollista syyrakennetta. Hyvin tunkeutuva. Vettahylkiva. Suoja kuivumista ja halkeilua vastaan. SIRO HIMMEA SISAKATTOMAALI 2,7L AP VALKOINEN SAVYTETTAVISSA. BIORA 20 TIMANTTI 20 SISAMAALI 9L PM1 VALKOINEN SAVYTETTAVISSA. 6. Marraskuu 2005 Ostin Ikeasta pari purkkia valkoista kuultomaalia, tarkoituksenani maalata silla kasittelematonta mantya oleva vaatekaappi ja tyotaso. Nyt vaan. Levita kuultomaali siveltimella ohueksi kerrokseksi kuten pohjamaalikin ja veda maalin kostea pinta raidoille nihkealla sienella, halutessasi hankaussienella. Spriipohjainen Kuultomaali saattaa sulattaa keinokuituharjakset. Kuultomaalia voidaan kayttaa spriipetsin tapaan. Valkoinen savy ei ole yhta Lue lisaa ». 5. Maaliskuu Valkoinen. Ei tarvetta. Kerran avattu ja tehty koevedos. Erittain riittoisa ja on uusi. Lansikeskus. Valkoinen. Norsunluu. Koivu. Tiikki. Tumma Mahonki. Keskivaalea Tammi alle voidaan levittaa Liberon Palette huonekalumaali tai Liberon kuultomaali varin. Hinta 39.90 €/KPL. Luotettava ja korkealuokkainen Kuultomaali Liberon 1000 ml harmaa tammi seka muut pintamateriaalit katevasti verkkokaupasta. Reilua. 3. Heinakuu Halusin kaapin valkoiseksi, mutta ikaa kunnioittaen. Tarkoituksena Viimein loytyi Uula -merkilta Ilona-kuultomaali, jonka savytin valkoiseksi. ja hoitoon. Liberon kuultomaalilla voit savyttaa vaikka saunan lauteet uusiksi Poistaa huonekalujen lakatuilta pinnoilta valkoiset renkaat ja laikut. Mitkahan mahtavat olla Ikean kuultomaalin kuivumisajat? Polykuiva, uudelleen malattavissa ja kayttokuiva? Olisi kiva tietaa. Kuultomaali Pinjatop 316 Kuultomaali Pinjacolor 316 vihrea 2650 katveikko Vinha. Vinha, Ultra Peittomaali Aquatop 2600 valkoinen RAL9010 NCS0502Y. 23. Helmikuu Ikeasta tarttui mukaan paripurkkia valkoista kuultomaalia, jolla aijon maalata vauvanhuoneen lipaston ja eteiskaytavan mustan lipaston!.

Huonekalujen kasittely ja entisointi. - Mai-Art

10. Syyskuu Osmo Colorilla matsaamaan kylpyhuoneeseen tulevaan valkoinen-saarni spriipohjainen kuultomaali tai Liberon bloom lattiaoljy valkoinen. Miten olisi seinien levytys tai panelointi vaalealla/valkoisella panelilla? Vinkki: Sisustuksen merkitysta ei kannata vaheksya. Tummat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.