torstai 22. marraskuuta 2012

Pionit

Perinteiset pionit - Kauppila

Hybridipioni Coral Sunset (koralli iltarusko) on voimakkaan korallinvarinen pioni joka sailyttaa kukan kuppimaisen muodon myos vanhetessaan. Pionit ovat puutarhojemme ihastuttavimpia kaunottaria, joita on jalostettu Euroopassa jo 1800-luvulta lahtien. Kiinanpionien ja hybridipionien sadoista toinen. Han oli saanut nailta lahjaksi Olymposvuorella kasvavan pionin, voimallisen laakekasvin. Paion oli niin hyva parantaja, etta hanen opettajansa laakintataidon.

Paeonia.Charlie.s White. KIINANPIONI. Hinta: 21,00 €. Paeonia.Solagne. KIINANPIONI. Hinta: 18,00 €. Paeonia.Sorbet. KIINANPIONI. Hinta: 20,00 €. Perinteiset ruohovartiset pionit. Pionit ovat aina kuuluneet suomalaiseen pihaymparistoon. Eika suotta - ne ovat kestavia ja pitkaikaisia, vanhat kasvustot ovat. Pioni on puutarhan ehdoton kuningatar, joka palkitsee istuttamisen ja hoitamisen eteen nahtavan vaivan ruhtinaallisesti. Lue lisaa pionin hoidosta taalta!. Itoh-pionit ovat puuvartisten ja ruohovartisten pionien valisia risteytyksia. Ne ovat pionimaailman arvostetuimpia hybrideja. Kukinta voi kestaa jopa kaksi. 6. Elokuu Minun piti kirjoitella tanaan jostain ihan muusta, mutta sitten innostuin kuvaamaan olohuoneen pikkuisen kulahtaneita pioneita Instagramiin ja. Tiistai, klo, 19.15 - 21.00, Kiviniemen koulu. torstai, klo, Kiviniemen koulu. perjantai, klo, 18.30 - 21.00, Kiviniemen koulu. sunnuntai, klo, 11.00 - 15.00. PUUVARTISET PIONIT: ISTUTUS JA HOITO. Kiinalaisten kasvupaikkavaatimusten ainoa tarkea kohta on: ”Waterlogging is taboo”. Veden taydellinen kulku niin. 1. Heinakuu Talla kertaa paaosassa ovat pihamaan pionit, jotka itse liitan vahvasti juuri keskikesaan. Tana vuonna kesa on myohassa, mutta nuput. Sijoita pioni paikkaan, josta suuret kukat nahdaan ja taytelainen tuoksu huomataan. Pionit. 23:02 7.6.2011. Tykkaan kai pioneista niin kovasti, etten raaski heittaa edes vanhoja poisvarisseita teralehtia :D Ihan oikeesti. Niita on tuolla pentikin. Pionit ovat puutarhan upeimpia perennoja. Ne olivat valilla poissa muodista, mutta nyt niiden suuria kukkia, hienoja varivivahteita ja taytelaisia tuoksuja osataan.

15. Heinakuu Istuta pionit aurinkoiselle paikalle ja lapaisevaan maahan. rinteeseen tai harjupenkkiin, jotta vesi paasee pois juurelta. Kuopan pohjalle voi. Pionit vaativat lampiman aurinkoisen tuulelta suojaisen paikan. Pohjoisessa seinanvierusta tai lammin rinnepenkki. Kohopenkki lapaisevalla kasvualustalla. 22. Lokakuu Periaatteessa sinne versojen putkimaisiin sisuksiin ei olisi hyva painua vetta jaatymaan. Siksi moni jattaa pionin kevatleikkaukseen, tai vain.

Kuukauden kuva: Pionit - Matkoilla - blogi matkan varrelta

26. Helmikuu Kevaan ensimmaiset pionit Pentikista. Kavimme miehen kanssa tiistaina tsekkaamassa Tampereen uuden Tornihotellin. Ja olihan se hieno. 24. Heinakuu Irja Niinimaen puutarhassa silma lepaa. Isoissa perennaryhmissa kukkivat pionit, kurjenpolvet, poimulehdet, angervot ja monet muut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.