maanantai 26. marraskuuta 2012

Vessanponton kansi

Miksi miesten pitaa laittaa wc-istuin takaisin alas kusemisen

23. Huhtikuu Vanhan ponton kannen muoviliitin joka pitaa kantta kasassa hajosi ja uusi idon kansi ei oikein sovi, siis kansi liian pieni renkaaseen ja koska. 4. Maaliskuu Elikkas vessanponton kansi on ottanut ja irronnut ja en laajoista etsinnoistani netissa huolimatta ole loytanyt neuvoja/nikseja miten kannen. 27. Huhtikuu Kysymys: wc-ponton kannen uusiminen. Kylpyhuone ja sauna. Miten 80-luvun wc-ponttoon (Arabia) loytaa oikeanmallisen uuden kannen?.

2. Helmikuu Milla tuon saa auki? Perinteisen muistaakseni sai nostamalla, mutta tassa on kaksoishuuhtelu ja takana on pieni rakonen sailio-osassa. 21. Kesakuu Mielestani muutenkin vessanponton kannen kuuluu olla kiinni, silloin Varsinkin jos istuin ja kansi on molemmat ylhaalla, niin vessa nayttaa. WC-kannet: 14/14 kpl. No Products Found. No Products Found For Selected Filters. IDO Seven D 91130. Remove from list Add to list. IDO Seven D 91542. Hae jalleenmyyjat. Yhteydenotto. Finland (Suomi). Kuluttajat. Ammattilaiset. Home Icon. Tuotteet. Innovaatio. Inspiraatio ja suunnittelu. Tuotetuki. Tietoja. Nosta nuppia ja kierra se pidike auki ja nosta kansi. [quote author=Vierailija time=17.11.2005 klo 11:24]. Nosta nuppia ja kierra se pidike auki ja nosta kansi. Vessanponton kansi. Myydaan. Ilmoittaja: Laura Myllymaki. Ilmoitus jatetty 18 syyskuuta 15:08. Vessanponton kansi. Kaikki kuvat. Kartta. 5. Maaliskuu wc , Nain Australiassa: Mies veti vessanponton, kannen alla odotti ikava jossa hanen vessanponttonsa kannen alta paljastuu huuhdeltaessa. 16. Maaliskuu Perinteiset vaittelyt liittyvat wc-istuimen renkaaseen, mutta hyvana kakkosena tulee kannen asento: Kuuluuko kannen olla kiinni vessaa. 22. Elokuu Kannattaa ostaa sellainen lapinakyva kansi niin voi katsella kakan viimeista matkaa ilman etta kakkavetta roiskuu paalle. 22.8.2015 12:30:13. Tama WC-istuimen kansi sulkeutuu pehmeasti ja hellavaroen. Kansi on valmistettu kovasta muovista ja sopii muun muassa NANO-kylpyhuonemalliston. WC-istuimen kansi Pisla Kan, musta. WC-istuimen kansi Pisla Kan, musta. Kan - WC-istuimen kansi Pisla Kan, musta. Hintaa ei saatavilla. Hintaa ei saatavilla. 11. Marraskuu keittion tiskiallas sisaltaa enemman bakteereita kuin vessanpontto. Kannattaakin siis aina sulkea kansi ennen vessan vetamista ja pitaa. Hinta 59.90 €/KPL. WC-istuimen kansi, joka on valmistettu pehmeasta muovista ( polypropeeni). Miellyttavan lammin, pehmea kansi on helppo irrottaa WC:n puhdi

Piilota hammasharjat ja pida kansi kiinni, kun vedat vessan

Kuinka puhdistetaan vessanpontto. 1. Nosta kansi ylos ja kaada sekaan elaimille tarkoitettua shampoota (joka vastaa ca 1/8 vesimaarasta). Duroplast WC-istuimen kova kansi rosteri saranoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.