maanantai 8. lokakuuta 2012

Tauluvalaisin

1. Helmikuu Tauluvalaisin ledit 2 x 2 w 500mA, sisaanrakennettu muunnin ja saadettavat valaisimet 350? ja korkeudessa 140?. Varit nikkelisatiini, kromi ja. 21. Kesakuu Sahkonumero, 42 139 01. Yleisnimi ja tuotesarja, Tauluvalaisin. Tekninen nimi, GIL LED TAULUVALAISIN 3 X 4,4W. Pitka tuotenimi, MLN GIL. Jazz tauluvalaisin. Valaise tarkeat taulut tyylikkaalla Jazz- tauluvalaisimella. Mitat : leveys 38cm, ulkonema 25cm. Vari: antiikkimessinki tai hopea. Materiaali:. Tyylikas tauluvalaisin kromin varisena.Varjostinta voi pyorittaa jalustassaan, jolloin valoa voi suunnata.Rungossa katkaisija/himmennin, valotehon voi saataa. Upeakin taideteos saattaa jaada vaille ansaitsemaansa huomiota, jos se nokottaa pimealla seinustalla. Yksinkertaisen tyylikkaat Monet tauluvalaisimet. Upeakin taideteos saattaa jaada vaille ansaitsemaansa huomiota, jos se nokottaa pimealla seinustalla. Yksinkertaisen tyylikkaat Monet tauluvalaisimet. EAN-koodi, 5410288524467. Tuotenimi, Tauluvalaisin. Lajimerkki, 52446 AS/90 158W HF. Toimittaja, SYLVANIA. Varastoitava, Ei. Noutotuote, Ei. Myyntihinta. Monet LED-tauluvalaisin sopii moderniin sisustukseen. Tilaa E.Lite tauluvalaisimet edullisesti Valomaja.fi.

Tauluvalaisin - MLN 6461 GIL LED TAULUVALAISIN 3 X

5. Elokuu Tehokas ja vahavirtainen tauluvalaisin, jonka valon- lahteena on 1/2W suurihyotysuhteinen ja laajakulmai- nen smd-led. Valaisin toimii neljalla. Massive Matisse tauluvalaisin TERAS. Massive Matisse tauluvalaisin TERAS. seinavalaisin, tauluvalaisin. Tuotetiedot: Tuotemalli: Seinavalaisin. Valmistaja:.

Plasto –

PLASTOn iso kuorma-auto, jossa kippilava. Vankka ja perinteinen lelu tyomaaleikkeihin. Laadukkaista ja kestavista materiaaleista valmistettu tuote soveltuu. Luja kippilavalla varustettu kuorma-auto kestaa leikista toiseen. 13. Syyskuu Leikkien jaljet nakyvat kuvissakin, ei siis missaan huippukunnossa mutta eivat ole ainakaan meilla leikkeja haitannut. Tarjouksia otetaan.

Suuri kuorma-auto suurilla pyorilla - talla kuljetat isotkin kuormat minne haluat! Kippilava, kaksi varivaihtoehtoa. Kestaa konepesun. Plasto on suomalainen lelutehdas, joka sijaitsee Ahvenanmaalla ja valmistaa ja tutuin iso kuorma-auto, muita ovat kolmipyorainen polkutraktori ja peravaunu.

Hinta: 26,40 €. Osta Suuri kuorma-auto keltainen 60 cm, Plasto Adlibris- verkkokirjakaupasta. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa. Ilmainen toimitus!. Keskikokoinen kippilavallinen kuorma-auto on saatavilla myos auralla varustettuna. Aura soveltuu seka lumi- etta hiekkaleikkeihin. Hieno sini-punainen kuorma-auto. Klassinen PLASTO:n tuttu kuorma-auto lelu, joka kestaa kayttoa ja leikkeja. Kuorma-auton pituus on n. 30 cm. Sopii yhtalailla. Plasto Kuorma-auto Lumiauralla on plaston suosittu kuorma-auto johon on kiinnitetty lumiaura. Kuorma-autossa on kipattava lava. Ikasuositus: +2 vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.