perjantai 5. lokakuuta 2012

Saunan lauteiden maalaus

Saunan seinien kasittely tummemmaksi. Kaksplus keskustelu

19. Toukokuu Vahasin lauteiden lisaksi kaikki saunan muutkin puiset pikkutavarat, kun se kius on nyt pois saunasta ja uusi tilattu, on helppo maalata myos. 27. Toukokuu Valilla makasin selallani lauteiden alla, valilla kyljellani yhdella mika harmittaa on se, etta maalausjalki ei tosiaan ole kovinkaan hyvaa. 5. Marraskuu Sopivia tuotteita loytyy seka seinien, katon etta lauteiden kasittelyyn. Saunan lauteet ja rimat kasittelin ulkona, joten mitaan hajuhaittoja ei.

Mina haluaisin mustan saunan, kuvissa se on todella upean ja eleganttisen nakoinen. Tikkurilan supi saunavahalla onnistuu lauteiden ja paneelien varjays. 10. Syyskuu Haluaisin kasitella saunan tummemmaksi. Oletteko tehneet Seinat ja katto tummanharmaaksi ja lauteet vaaleanharmaaksi. Saunasuojaa ja.

Lauteiden kasittely tarkoittaa saunan lauteiden puupinnan kasittelemista erityisilla laudesuojilla tai laudebalsami -tyyppisilla kasittelyaineilla. Vaikka saunan. 31. Tammikuu Silla saa kasitella seka seinat, katon etta lauteet, ja vahaan saa varia Tassa seinaa, joka kertaalleen maalattu talla musta/ruskeasotkulla. 5. Tammikuu Saunan kosteus ja kuumuus asettavat lauteet kovalle rasitukselle. Huolellinen kunnossapito pidentaa lauteiden elinkaarta ja pitaa saunan. 16. Syyskuu Hei, taa on varmaan aivan tyhma kysymys, mutta kysynpa kuitenkin, kun oli vaan saunan pesusta ollut puhetta taalla. pitaako lauteita/saunan. Pyyhi lauteiden pinnoilta poly tai pese lauteet tarvittaessa saunanpesuaineella. Laita parafiinioljy astiassa ylalauteelle ja lammita sauna noin 60 C°. 15. Huhtikuu Saunan savytys Tikkurila Supi-saunavahalla savy Hiili. Meidan lauteet olivat aika vanhat, joten Supi imeytyi aika hyvin ja nopeastikin puuhun. Saunan lauteet uusiksi Liberon Kuultomaalilla 250ml. Share |. Spriipohjainen kuultomaali antaa tasaisen ja kestavan lopputuloksen kaikille puupinnoille. 10. Syyskuu Puulammitteisen saunan remontti tehtiin joulukuussa. Lauteet kasittelematonta tervaleppaa, ilmastointiraot pitais olla riittavat joka. SaunaMax huoltaa saunan lauteet laadukkaasti ja edullisesti. Lauteiden koneellinen hionta puhdistaa pinttyneen lian lauteiden pinnasta ja parafiinioljykasittely. Parafiinioljy. Parafiinioljykasittely vahentaa kosteuden ja lian imeytymista lauteisiin, ja siten pidentaa niiden kayttoikaa. Uudet lauteet on suositeltavaa kasitella. Kodin Terran laaja valikoima sauna- ja kylpyhuonetuotteita tarjoaa sinulle laadukkaita ratkaisuja kodin mielipaikkaan. Oli projektisi isompi remontti tai pienta. Keittio remontti. Pesuhuone remontti. Takan muuraus. Poreamme lauteiden alla. Sauna(poreamme lauteiden alla). Maalaus/sisustuskiven laatoitus. Lattian.

Saunan savytys Tikkurila Supi-saunavahalla savy Hiili - Oma

Saunaremontti on edessa muutaman vuoden kuluttua, mutta nyt pienta ehostusta suunnittelen. Meillakin 50-luvun tumma sauna, laitoimme siihen uudet lauteet jotka ovat kirkkaasti eri. Palaa alueelle Maalaus ja maalit. Saunan lauteiden kasittelyaine on pellavaoljyyn perustuva 100% luonnontuote. Ei sisalla liuottimia. Oljy imeytyy puuhun ja suojaa sita kosteudelta ja lialta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.