maanantai 8. lokakuuta 2012

Myydaan kuntopyora

30. Tammikuu Myydaan Kettler Race-kuntopyora. Tama ei ole mikaan rimpula vaan todella laadukas kuntopyora. Nayttaisi maksava Hobby Hall:ssa 1190€. Ei uusia viesteja, Myydaan laskettelusukset+monot+sauvat (uudet) Myydaan kayttamattomat mustat hiustenpidennykset Myydaan kuntopyora, 0, Sipeka. 23. Elokuu Myydaan 1 kerran kaytetty kuntopyora, ihan kuin uusi. Ei ole mitaan kulumajalkia. n.1/2 vuotta vanha. Vastuksen saato 1-8 ja korkeuden saato. Energetics CT 740 kuntopyora. Vastus saatyy sahkoisesti, loytyy valmiita Intersport Mikkeli Kuntopyora myydaan paketissa. Jos pyora pitaa lahettaa, maksaa. 5. maaliskuu joku mista voisi ostaa poljinlaitteen tai polkimet jalkaharjoituksiin? Eli laite mika on kuntopyora pelkalla pienella poljettavalla osalla ja. 3. Syyskuu M: Kettler Lotus 507 kuntopyora myyty. Keskustelun paavalikko Myydaan, ostetaan ja vaihdetaan M: Kettler Lotus 507 kuntopyora myyty. 5. Lokakuu muutaman satkun. meinasin myyda omani, tosi vahan kaytetty hyva ja kallis, kun ei ole tilaa missa sita pitaa- varastossa viimeksi oli mutta nyt. Myydaan hyvakuntoisia kuntosalilaitteita Laitteet myydaan mieluiten pakettina, mutta voit tiedustella myos muita Laadukas ohjelmoitava kuntopyora 1 kpl.

Harrastukset ja vapaa-aika - Kirpputori.net - nettikirpputori

NE-802 Recumbent kuntopyora. HUOM! Mallikappale! Myydaan edullisesti! Naytto: FToiminnot: Aika, Nopeus, Kalorit, Matka, Syke, Vastus, Teho, RPM, METS. 2 700,00€. Myydaan 6kpl Precorin 966i juoksumattoja. 8 500,00€. Myydaan era kaytettyja StarTrack Spinner spinningpyoria 18kpl Kuntopyora Technogym.

Mies kysyy verhoista. Kaksplus keskustelu

Prisma suihkuverho. Vinyylisuihkuverho Prisma 180 x 200 cm. Vari kirkas. Verhotangot- (961) Verhotarvikkeet- (115) Valmisverhot- (116) Lastenhuone-. 10. Syyskuu Verhot valitaan huoneen tarpeiden ja kaytannollisyyden mukaan eri kodin Verhoja on saatavilla Prismoista, Kodin Terroista ja Sokoksista. VALMISVERHOT JA MUUT VALMISTUOTTEITA KAUTTA MAAN: Anttila VALLILA MATOT ESPOO: Prisma Iso Omena, Prisma Olari, Prisma Sello, Bauhaus.

Pisla. Prisma suihkuverho, 35.80€, Osta nyt. Pisla. Screen suihkuverho, 39.50€, Osta nyt. Pisla. Shower suihkuverho, 39.50€, Osta nyt. Pisla. Star (240 cm). 14. Elokuu Osta valmisverhot, helpointa. Eli marssit johonkin tavarataloon tai sisustuskauppaan kuten Kodin ykkonen, Hemtex, Prisma, Cittari, Anttila ja. Prisma. Vallila Viola -verhot 140x240cm. Ei hintatietoa. Lisaa listalle Vallila Koivikko verhot 140x250 cm Tuloksia suodatettu 8 sanalla [vallila+verhot]. Laajin valikoima laadukkaita Finlayson- ja Familon-tuotteita kotiin ja lahjaksi. Aina ilmainen toimitus myymalaan ja 30 paivan palautus. Tilaa nyt!. Valmisverhoissa loytyy pituudet 250 ja 270 cm - kts. valikko. valoa kuten prisma ja eri varit ovat eri valaistuksessa ja eri vuodenaikoina hieman erisavyisia. Vallila Ketunleipa 140x240 cm valmisverho. 23,90 €. Lisaa listalle Prisma. Vallila Myrsky pimentava valmisverho. Ei hintatietoa. Lisaa listalle. Nayta lista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.