perjantai 5. lokakuuta 2012

Loft sisustus

Fiksut sisustusratkaisut avaraan loft-asuntoon Livtv.fi

Rouhea loft-koti. Lattean vaalea ja neutraali asunto remontoitiin persoonallisen tunnelmalliseksi kodiksi luonteeltaan raiskyvalle sinkkumiehelle. Asukkaan. 23. Helmikuu Asunto on remontoitu itse aikaa kestavilla, mutta persoonallisilla valinnoilla ja sama linja jatkuu myos sisustuksessa. Jo sisaantulo on taitavasti. KOTO sisustussuunnittelu mukana Vantaan Asuntomessuilla! KOTO sisustussuunnittelu sisustaa Asuntomessujen oheiskohteina toimivat Loft by EKE.

Ja koti nayttaa alyttoman hienolta, modernilta ja lampoiselta. Sisustuksessa on ihanasti yhdistetty loft-henkisia Concrete Wallin tapetteja, design huonekaluja ja. Fiksut sisustusratkaisut avaraan loft-asuntoon. Maanantai 4.11.2013 klo 08.02. Sisarukset Leah ja Retta ovat asuneet pitkaan yhdessa, mutta heidan tiensa. 15. Toukokuu Asumista loft-tyyliin. Ai vitsi nyt on kylla purrut muhun loft-karpanen. Taman tyyppiset asunnot Olkoonkin, etta sisustus ei ihan natsaa. :). 30. Maaliskuu Vanhaan kirjakustantamon painosaliin rakennettu loft-asunto tarjoaa huimat Sisustus on pidetty minimalistisena ja teollisuushenkiset suuret. Sisustuskuva EKE:n ensimmaisesta Loft-talosta As Oy Kiviston Koneistosta ostat asuntosi osittain raakabetonipintaisena ja voit nain sisustaa ja kalustaa sen. 30. Heinakuu Naita meidan sisustamia mahtavia EKE loft messukohteita on jo esitelty etta toinen asunnoista (Midtown) sisustetaan pintamateriaaleiltaan. 23. Huhtikuu Kaksikerroksisen talon ytimen muodostaa loft-henkinen avoin tila, ja valoa Sisustuksessa dominoivat valkoisen savyt ja isoista ikkunoista. Loft-henkinen tyohuone. Loft-sisustus Nokia. tehdashenkinen loft-sisustus. sisustus 012. sisustus 015. Kuulun Tikkurilan suunnittelijapankkiin. Tikkurila. 10. Heinakuu Loft-tyyli pitaa pintansa. Skandinaavinen loft-tyyli on avaraa, yksinkertaista ja boheemia samaan aikaan. Kaiken ei tarvitse olla huoliteltua vaan. Metallisen, puuvarrellisen valaisimen korkeus 40cm. Ruosteenruskeat savyt, graafinen selkeys ja hieman kulunut look – niista syntyy pohjoismaisen kodin moderni sisustus. LOFT-sarjassa on kivoja detaljeja, kuten.

Koko: 50x70 cm. Materiaali: 100% puuvilla. Vetoketju. Pesu 60°C. Tarvitsetko myos sisatyynyn? Sopivan kokoisen untuvatyynyn loydat taalta. Teollisuus- ja loft-tyyliset riippuvalaisimet. Talla sivulla on esitelty Castor 127 eur. Tehdasvalaisin, joka sopii erinomaisesti teollis/loft-tyyliseen sisustukseen. 22. Heinakuu ASUNTOMESSUILLA: LOFT-ASUMISTA hunajaista loft asuntomessut hunajaista loft sisustus asuntomessut hunajaista loft suihku.

Loft-henkinen tyohuone - Eijan Sisustuspaja

Tyylikas Loft-valaisin on kaytannollinen, tehokas ja nayttava sisustuselementti. Jean-Louis Domecqin suunnittelema yksinkertainen ja tukeva valaisin taipuu. Mondo Sisustus jarjestaa myymalassaan yhteistyokumppaniensa kanssa Loft on elementtihyllysto josta voi rakentaa itselleen sopivan kokonaisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.