maanantai 8. lokakuuta 2012

Lasten kannykka

Lasten kannykankaytto ja riskien minimointi - Suomen

3. Heinakuu Pitaisi ostaa 7-vuotiaalle ensimmainen puhelin. Kaytto on on Pc:n kaytto ja nettisurffaus on lapselle jo hieman tuttua. Osaa lukea ja kirjoittaa. 13. Huhtikuu Puhelin hankitaan lapselle usein vanhempia varten, mutta silla voi tehda melkein mita vain. Care.com pohtii, miten suojata lasta kannykan. 17. Huhtikuu Lasten lasnaoloa valvotaan jo osassa paivakodeista mobiililaitteilla. Jarjestelmaa on testattu yksittaisissa kaupungeissa ja esimerkiksi Porissa.

12. Toukokuu Tutkimus: Kannykka korvannut tietokoneen lasten arjessa. Mobiililaitteet, pelit ja visuaalisuus hallitsevat 5–14-vuotiaiden mediankulutusta. Lasten kannykan kaytto ja riskien minimointi. vanhemmille ja lapsille. Kannykat , mokkulat, WLAN ym. langattomat teknologiat ja niiden terveellisempi kaytto. 29. Marraskuu 1Kannykka on kayttoesine. Huolla tuurilla lapsen puhelin menee rikki muutamassa viikossa. Siksi noin satasen puhelin voi olla jarkeva valinta. 11. Syyskuu Aidonnakoinen iPhone 6, Sopii hyvin lasten leluksi. Merkki: AppleMalli: iPhone 6Pituus: 15,6 cmLeveys: 7,2 cmKorkeus: 0,6cmPaino: 144. 25. Toukokuu Pitaisiko kannykat piilottaa reppuun koulupaivan ajaksi vai onko kannykan valituntikaytto lapsen oma asia? Osallistu keskusteluun. 17. Lokakuu Olen aika kiireinen aiti, ja 8-vuotiaani toivoo kannykkaa. Hanen kaikilla kavereillaan on sellainen. Minun tyoni alkavat yhdeksalta, lapsen koulu. 3. Elokuu Lapset napyttelevat yha useammin kannykkaa koulumatkoillaan, kertoo Lannen Media LASTEN KENGAT JA LAUKUT. Lasten kengat. Moderni matkapuhelin on kuin pieni henkilokohtainen tietokone. Upeilla Valitse itsellesisopiva puhelin. 8. Syyskuu Kannykka kuuluu monen arkeen ja toimii myos lapsen ja lasten kanssa kannykan kaytosta liikenteessa ja sopimaan yhteiset toimintatavat. Lasten Apu ry yllapitaa valtakunnallista soittajalle maksutonta auttavaa puhelinta perheiden tukemiseksi. Puhelimen tarkoitus on kuuntelemisen ja tukemisen. 18. Toukokuu Koulut, joissa noudatetaan puhelinkieltoa, tuottavat paremmin akateemisesti paremmin parjaavia opiskelijoita. Ilman puhelinta opiskelijat. 6. Elokuu Yha useammassa perheessa kaivataan myos yhteisia pelisaantoja lasten kannykan, tietokonepelien ja internetin kayttoon. Kun lapsi oppii. 1. Heinakuu Lapsen ensimmainen puhelin on nykyaan yha useammin alypuhelin. Mutta millainen malli kannattaisi pikkukoululaiselle hankkia? Enta mika.

Pelastakaa lapset ry: Kannykkakasvattajan kasikirja

16. Huhtikuu Laakarit, tutkijat ja viranomaistahot eri maissa ovat jo vuosia muistuttaneet lasten ja nuorten langattomaan teknologiaan liittyvista mahdollisista. Mobiiliteknologia lapsen nakokulmasta - Toisen luokan oppilaiden ajatuksia kannykasta ja sen kaytosta. Opinnaytetyoni aiheena oli lasten kannykan kaytto ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.