perjantai 12. lokakuuta 2012

Hee tuoli

Vertaa ruokailutuoleja helposti netissa VERTAA.FI -sivustolla. Tule sivustollemme ja loyda edullisimmat, hienoimmat, toimivimmat ja parhaat ruokailutuolit. Materiaali: galvanoitu teras, ulkokayttoon soveltuva jauhemaalaus. Suunnittelija: Hee Welling. Tuolia on saatavana 7 eri varissa: valkoinen, musta, harmaa. 22. Tammikuu Jos sinulta loytyy Hay:n Hee:t (alkuperainen suunnitelma meilta loydy mutta meilla on Hayn about the chair tuolit ja ovat ihan parhaat istua :). Hee Loungen graafinen muotoilu on sen maarittava piirre kaukaa ja lahelta. Rentoutta huokuva tuoli on helppo kayttaa ja puhdistaa. Tuo kesaisen ilmeensa. 12. syyskuu Ostetaan kaksi Hay hee lounge tuolia, vari mielellan valkoinen.Tarjoa!. 3. Toukokuu Air -tuoli, Magis, Lanna Mobler 9. Masters -tuoli, Kartell, Stockmann 10. Tio-tuoli, Massproductions, Finnis Design Shop 11. Hee -nojatuoli, HAY. 19. Syyskuu Kerkesinkin jo innoistuksissani kertomaan aiemmassa postauksessani olohuoneen sisustuksen uusimmasta tulokkaasta -Hay Hee nojatuolista. 15. Huhtikuu Hayn Hee Lounge-tuoli on yllattavan mukava istua. Nyt kaytetaan olohuoneissakin reilusti rentoja ja keveita nojatuoleja mukavien sohvien.

Lastenhuone.fi / HAY Hee-tuoli, valkoinen

31. Maaliskuu Hay Hee lounge. Koska terassilaatat ovat viela somasti nipuissa pihalla, kannoin tuolit kirjastohuoneeseen odottamaan kesaa. Tassa talossa. 9. Kesakuu Tassa se nyt on kaikessa ihanuudessaan, Hay:n Hee Lounge nojatuoli! Ei ikakriisi lahtenyt, mutta ainakin sai muuta ajateltavaa ja piristysta kun.

Koti - Stockmann.com

14. Marraskuu Loihdi pikkujoulukattaus Kodin Ykkonen ja Kodin1.com vaikka ihan arki- iltanakin :) tiesin heti mita tarvitsen, nimittain jalkalampun. Valoa kotiin ja ulkokayttoon! Valaise kotisi moderneilla LED- ja energiansaastolampuilla, varustaudu lenkille otsalampulla tai koristele pihasi. 7. Helmikuu Alkaako Lokki-valaisin olla jo vitsi? Muutettiin uuteen kotiin ja ajattelin ostaa olohuoneeseen sen isomman Lokin. Nyt en taidakaan ostaa.

Tietotekniikka, elektroniikka, foto. Kirjat. Urheilutekstiilit. Lelut. Taloustavarat. Kodin tekstiilit. Kodin pienkalusteet. Kodinkoneet. Valaisimet ja sahkotarvikkeet. Meilta loydat kaiken kodinsisustukseen. Tee kodistasi entista kauniimpi ja tilaa kodin sisustus, keittiotarvikkeet ja kodin kalusteet.

18. Tammikuu Mira-kattovalaisin, 69,90 e, Kodin Ykkonen. HK-Designin metallinen kattovalaisin , 155 e, muistuttaa sateen harmaannuttamaa katuvaloa. 24. Tammikuu Theater-valaisin, Kodin Ykkonen ja NetAnttila. Oranssi Dixi-tyyny, Kodin Ykkonen. Sangyn paadyn tapetti Eco Wood 9716, K-rauta. Kodin Terrasta loydat runsaasti erilaisia sahkotarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat jatkojohdot, jakorasiat, sulakkeet, valaisintarvikkeet, kytkimet, pistorasiat. Verhovalikoimamme kattaa rulla- ja laskosverhot, kapat, sivuverhot seka pimentavat verhot. Tervetuloa ostoksille!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.