keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Mamman mustikkapiirakka

9. Elokuu 56 Responses to “resepti: maman mustikkapiiras”. Joo siis tuokin on nimenomaan reseptivihkossa mamman marjapiiras :D Mutta piti varioida. 16. Heinakuu Nopeimmat ovat varmaan ehtineet jo poimimaan kesan ensimmaiset mustikat, mina kavin mamman pakastimella! Omat mustikat on syoty jo. 24. Helmikuu Mamman mustikkapiirakka. Tassapa tama mustikkapiirakka josta eilen mainitsin! Varmaan monelle tuttu ohje, niiin hyva ja helppotekoinen!. 13. Elokuu Loytyy varmasti netistakin ohjeella mamman mustikkapiirakka :9 Mamman marjapiirakka sellasena jaakaappikylmana kovettuneena konttina. Mamman Marjapiiras, noin 10 palaa. 1 pkt , makea (380 g) Mustikkapiirakka Arjan Leivontanurkka. Mustikkapiirakka sitruunatahnalla ja kookoksella. Mainos. Mamman mustikkapiirakka. Mamman mahtava perinteinen mustikka piirakka, mustikoita pehmeassa kardemummalla maustetussa pullataikinassa. Perinteinen. 17. Helmikuu Mamman marjapiiras. Tein lauantaina mustikkapiirakkaa talla vanhalla tutulla, mutta niin hyvaksi havaitulla ohjeella. Kermaviili uhkasi vanheta

Ei makeaa mahan taydelta: Mamman mustikkapiirakka

21. Maaliskuu Mamman marjapiirakka. 150 g voita 1 dl sokeria 1 muna 3 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta 1 tl leivinjauhetta. Tayte: 2 dl kermaviilia. 2. Heinakuu Tasta tulikin ihan sen nakoinen mita mamman marjapiirakka voisi olla, ei niin siloreunainen vaan vahan taisi jaada vuoka liian pieneksi.

Tyohuone toimivaksi Anna.fi

29. Kesakuu Tyohuoneen uusi sisustus. DSC_0155. Yhteistyossa Vallilan seka Suomalaisen Tyon Liiton kanssa. DSC_0136. Tyohuone on nyt saanut. Tyohuone keraa paperia kuin sammalikko neulasia. Mapit, kansiot, telineet, kotelot ovat taynna laskuja, kuitteja, tiedotteita, kirjeita, lehtia. Lisana ovat viela kirjat. 21. Marraskuu Tyohuoneen sisustus on tassa jo pari vuotta ollut aika olemattomalla tolalla, koska olen odotellut sita taivaalta salaman lailla iskevaa.

11. Heinakuu Tyohuoneeseen tarvitaan paljon erilaisia toimintoja, mutta se halutaan kuitenkin pitaa siistina ja kauniina. Lahes kokonaan valkoinen sisustus. 9. Tammikuu Mutta miten kodin yhteydessa olevasta tyohuoneesta saisi toimivan ja ennen kaikkea Tyohuoneen voi sisustaa myos rohkeasti ja reippaasti.

31. Lokakuu Vaikka liputan yhtenaisen sisustuksen puolesta, ei minua haittaa vaikka tyohuone ei ole ihan niin musta-valko-harmaa kuin muut huoneet. 17. Toukokuu Nopeat sunnuntaiterkut taalta! Mun on pitanyt kertoa teille meidan tyohuoneen uudesta matosta, joka me jo hetki sitten hankittiin. Itse asiassa. 14. Toukokuu Uusi tyohuone. Pojan entisen huoneen tyhjennettya paatin sisustaa tilan tyohuoneeksi. Minulla on jo useamman kuukauden ollut varastossa. 12. Marraskuu Toimiva tyohuone saa arjen rullaamaan. Hyvalla tyopisteella on mukava tyoskennella, mutta samalla se voi olla ilo silmalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.