torstai 27. syyskuuta 2012

Terassin kate

Katto - Dekotek lasiterassi

1. Syyskuu Olisikohan taalla kellaan tarkempaa tietoa mika on riittava rakenne ajatellen lumikuormiakin? Terassin koko on 4x2,1m, eli leveys (talon. Terassilla voi kuitenkin edelleen nauttia aurinkoisista paivista, silla valokate lapaisee hyvin Valokate soveltuu terassien lisaksi myos esimerkiksi huvimajojen. Zabra on aivan uusi terassijarjestelma jonka avattava katto ja seinat mahdollistavat terassin ymparivuotisen kayton hyodyntaen terassin parhaat puolet kaikkina.

16. Tammikuu Ensin suunnitelmissa oli tehda terassi ilman kattoa ja katto vaikka myohemmin, mutta tolpat kun oli hyva tehda jo ihan alkuvaiheessa. Kestava valokate on oiva valinta uuden lasiterassisi tai jo olemassa olevan terassin katoksi. Edistyksellisen ja monikerroksisen kennorakenteensa ansiosta. Terassin katon rakentaminen. Napsauttamalla saat kuvista isomman version. Huomaa erityisesti kuvassa seitseman Tikka treeva Koistisen kasien asento. PIHALLE JA TERASSILLE. TERMOMATTO. SCHUCO PVC-Ikkunat ja liukulasit. SAUNAAN. TIIVISTEET. VALAISTUS JA VALAISINTARVIKKEET. VETIMET. Omakotitalon takaosaan rakennetun terassin liimapuurunko on maalattu talon seinan variseksi. Katto on PC-kerroslevya ja valissa alumiinilistat. Liukulaseissa. Olemme suunnitelleet oman alumiinisen terassirunkoratkaisun, johon siirrettavat liuku-, terassi- tai parvekelasitukset on helposti yhdistettavissa. Kevyet ja. 2. Kesakuu Terassille katto, osa 2. Nyt on sitten terassilla katto: Paalla siis muovikate. Levyt ovat 4x1m kokoisia, ja kaksi miesta niiden nosteluun tarvittiin. 31. Elokuu Terassin katon voi toteuttaa myos aurinkopaneeleista. Kysy lisatietoa. 3. Kesakuu Terassin kuten minka tahansa muun rakenteen teko alkoi suunnittelusta. mustien osien (ikkunan pielet, ovet, pylvas, terassin katto) keskella. 7. Helmikuu Tulipalo ei paassyt leviamaan terassilta talon kattorakenteisiin juuri lainkaan, koska terassin katto oli pleksilasia. Pleksilasi tuhoutui palossa. Kellariravintolan katolla on iso ja avoin terassi josta on kaunis puistonakyma. Aurinkoinen, mutta tuulelta hyvin suojassa oleva katto mahdollistaa puitteet. Miten terassin alle jaava maa kannattaa pohjustaa jotta valttyisi esiin tunkevilta kasveilta? Katon putsaus ei myoskaan onnistu, kun levy ei kesta kavelya. Siis kysymys kuuluu, etta laittaisitteko terassin (3x 6 m), johon tulee peltikatto aluskatteineen niin, etta katon ylareunan kannatinpalkki tulisi

Terassin katto aurinkopaneeleista - Finnwind

Katon on oltava vahintaan 2,2 metrin korkeudella, ja terassin rakennusvaiheessa on huomioitava myos se, etta talon ovet pystytaan avaamaan ja sulkemaan. Katto jatkuu tuollaisena lippana, jonka alle tuo katos tulisi ja jatkuisi siita eteenpain. Olemassa olevien terassien kuvat auttaisi hieman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.