keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Myydaan lokki valaisin

Lattiavalaisin, erittain raskas, Turun Kristalli, runko kullattu, laadukkaat kristalliprismat Mitat: K.160 Halk.40 Myyntihinta: 785,00 € Kangasvarjostimet Myyntihinta:. Yki Nummi Kuplat-valaisin, Lappi ,Myydaan Lokki valaisin Yki Nummi, Uusimaa ,Myydaan Yki Nummi Kuplat -kattovalaisin, Etela-Pohjanmaa , Myydaan. Yki Nummen suunnittelema Lokki-valaisin on suomalaista designia parhaimmillaan. Lokki-valaisimen suunnittelija Yki Nummi (1925-1984) oli yksi niista muotoilijoista, joka vei suomalaisen muotoilun maailmalle. Ostetaan usein yhdessa. 5. Lokakuu Hymyilytti tuo Lokki-valaisin siis ei ole tarpeeksi hieno jos sita myydaan Prismoissa :) Myyntipaikkako ratkaisee? Tuon jutun logiikan. 28. helmikuu Myin tanaan meidan Yki Nummen Lokki-valaisimen joka meilla on ollut. Hayn mustan Tray-poydan ajattelinkin myyda pois kun ei mulla ole. 5. Maaliskuu Ite en tajuu sita maalaisromantiikkaa, sita romua myydaan joka paikassa, mut. Mun silmaa ei myoskaan miellyta Lokki-valaisin, eika mitkaan. Hanen tunnetuin tyonsa on silti todennakoisesti Lokki-valaisin vuodelta 1959 valmistavasta Gorenjesta kertoo, etta mankeleita myydaan tasaiseen tahtiin. Lasi Valaisin kuva Yki Nummen desingnia (Lokki valaisimen suunnittelija) -60 tai -70 luvun Orno valaisin. Voidaan myos myyda erikseen 20€/kpl.

NetAnttila - Sopit: Hae verkkokaupoista!

28. Syyskuu Jussaro-kuosi/ Yki Nummi Lokki valaisin/Asko Mixed matto/Lepakkotuoli Muuten Askossa myydaan mattoa nimelta Nirvana. Se on hiukan. 1. Huhtikuu Kera Interiorin valmistamat Lokki-valaisimet ovat nimeltaan Sky Flyer. Yritin myyda sita noin 11 vuotta sitten, mutta niita oli myyjan mukaan.

Pisama Design - JJ Store

24. Lokakuu Minustakin on nyt kuoriutunut Pisama-neito, silla CASA Blogien ja kotimaisen Pisama Designin yhteistyo mahdollisti minullekin tutustumisen. 22. Maaliskuu Nyt laukussani on astetta pollompi meikkipussi, jonka on valmistanut tamperelainen Pisama Design. Merkin takaa loytyy kaksi idearikasta. 10. Kesakuu Tanaan blogissani kaynnistyy ihana arvonta yhteistyossa nayttavaa arkidesignia suunnittelevan ja valmistavan Pisama Designin kanssa.

17. Toukokuu Nain paatti Pisama Design liittya mukaan joukkoon, ja seuraavassa Suvi Hatulan ajatuksia astubutiikkiin.fi-portaalista seka Pisaman tarina. Pisama Design suunnittelee ja valmistaa kasin nayttavaa arkidesignia. Kotimaiset tuotteet yhdistavat graafisen suunnittelun perinteisiin kasityomenetelmiin. Headwing -printti on mustavalkoinen kuvajaljennos ihastuttavasta Pisama Designin kuosista. Printti on painettu A4-kokoiselle 280g paperille ja pakattu. Pisama Design suunnittelee ja valmistaa nayttavaa arkidesignia. Modernien tuotteiden paaosassa ovat yksilolliset kuosit ja kaytannollinen muotoilu. Mallistoon. Pisama Design suunnittelee ja valmistaa nayttavaa arkidesignia. Kotimaiset tuotteet yhdistavat graafisen suunnittelun perinteisiin kasityomenetelmiin. 1. Heinakuu Pisama Design / Sini Hatula. Pisama Design / Suvi Hatula. av Annina / Annina Nyberg-Saxberg. Planet Ida / Ida Lassila. Shadows by Tiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.