tiistai 26. kesäkuuta 2012

Valikausipuku

9. Huhtikuu Reiman valikausipuvut. Puvut saapui vihdoin viime viikolla, mutta arvatkaa vaan tekiko mieli kuvailla niita viela silloin kun satoi LUNTA ja oli. 5. Helmikuu Jatketaan popitusta :) Kavin tanaan hakemassa Aatulle toisen valikausipuvun. Ajattelin etta haluaisin pojalle haalarin, seka takin ja housut. 4. Huhtikuu Mika valikausipuku vauvalle Jonkunlainen kevyempi kuin vanupuku olis varmasti tarpeen, mutta koska kohta 8kk ei ihan heti oo tuolla. 1. Maaliskuu Selailin nettiputiikeista pikkuisille valikausipukuja, ja Reimashopin sivuilta tilaukseen lahti talla kertaa Tutan ihanat shortsit ja elefanttipoksyt. 4. syyskuu Ulkovaatteet, koko: 122/128 (6-8 vuotta), tyttojen. Uusi Lassien valikausipuku. Koko 122 cm. Sponsoroitu: Katso Torin vinkit vaatteiden. 30. Elokuu Ulkovaatteet, koko: 74/80 (6-12 kuukautta), tyttojen. Name it - valikausipuku, hyvakuntoinen. Koko 74. Sponsoroitu: Katso Torin vinkit vaatteiden. 11. Huhtikuu Ticket to Heavenin monikayttoiset Plain rain puvut fleecella! Takissa irrotettava fleecevuori, ja housuissa polven ylapuolelle asti kiinteana. 27. Huhtikuu Mietin kevaalla pitaisiko haalarin sijaan kokeilla kaksiosaista valikausipukua paivakotiin ja muihin touhuihin. Olemme nyt pari viikkoa.

Pala elamaa: Toinen valikausipuku :)

7. Huhtikuu Missa vaiheessa tuota paljon puhuttua valikausipukua aletaan yleensa kayttamaan? Nyt on jo huhtikuu, mutta kun lampotila keskimaarin +-0. Valikausipuku 80 alkaen EUR 10. Meilla on 90 ilmoitusta tori / valikausipuku 80 sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta sivustoa.

Ulkoiluvaatteet - Lapset - Osta netista vaatteita - Kekale

Lasten ulkoiluvaatteet ovat tarkea osa jokaisen lapsen kasvamista. Ilman kunnollisia ulkoiluvaatteita ei pienten ihmisten leikeista ja seikkailuista tule yhtaan. Sopivat takit, sadetakit, tekniset takit, haalarit, lasketteluhousut, kuoritakit ja - housut, liivit ja makuupussit. Lasten takit ja ulkovaatteet eri malleissa. Lajittele:. 23. Elokuu Lasten ulkovaatteet ovat ROYHKEAN hintaisia! Kylla huudan. Kiertelin kauppoja ja olin kylla ihmeissani siita, taas ovat hinnat nousseet.

Racoon Outdoor lasten ulkoiluvaatteet, kevatuutuudet + ALE. Naytetaan 1–24 yhteensa 41 tuloksesta. Lajittelu, oletustapa, Lajittele: ostetuin ensin, Lajittele:. Ulkoiluvaatteet. Syys- ja Talvitakit. Kevattakit. LENNE LASTEN TALVIHAALARI, Rosie. 84,95 €. LENNE LASTEN ULKOILUPUKU, Elisa 2- osainen. 109,95 €. Lasten ulkovaatteet ovat ehka tarkein lastenvaatteiden alue. Suomen talvisaa asettaa lasten ulkovaatteille kovemmat vaatimukset kuin useimmissa muissa. Taalta laadukkaat ulkovaatteet lapsille. Takit ja haalarit edullisin hinnoin. Tee loytoja! Lajittele: Kategoria. Fleecet Haalarit Huivit Lampokerrastot Lapaset. Haluamme tehda maailman parhaita lastenvaatteita, jotka kestavat kayttoa ja kulutusta, ja sailyvat hyvana lapselta toiselle. Ulkovaatteet. Katalogi Suodatin. Suodatin. of 1356 kpl. Poista Ulkovaatteet. Takit. Lampovaatteet. Softshell Lasten Ika.4-8 751 kpl. Lasten Ika.8-16 586 kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.