torstai 21. kesäkuuta 2012

Kennolevy

Polykarbonaatti kennolevy (105x200cm) - Interbauen

KENNOLEVYJEN ASENNUS. 1 Katon kaltevuuskulmaksi suositellaan vahintaan 5°. (90 mm/m). 3 Levyn kokonaismitassa. (B) on otettava huomioon. PC-KENNOLEVY KIRKAS JA OPAALI. MAKROLON MULTI UV-levyt: Toisella puolella on saankestavyytta parantava pinnoitus, joten ne ovat ulkokaytossa ( esim. Polykarbonaatti kennolevy 2100x3000, paksuus 4-10mm.

Saksalaisen Bayerin Makrolon kennolevy.Polykarbonaatista valmistettu UV- suojattu levy sopiii kasvihuoneisiin, terasseihin ja katoksiin. Koko 2,1* 6 metria. Supertarjous Makrolon polykarbonaatti kennolevy. Vaan Interbauenista. Kaytto: kasvihuone, valokatto, terassi, talvipuutarha. Plastmon Easyclick on edullinen ja helposti asennettava kennolevy. Se on mainio vaihtoehto valokatteelle ja soveltuu myos sisaseiniin, tilanjakajiksi, valoseiniin. Onko kasvihuoneesi talvi- tai myrskyvaurioitunut, onko harjapalkki luokilla, onko kattotuolit mutkalla, puu kaatunut paalle jne. ? Lisaa hyllyja etc. Tee listaus. Kennolevy. Silea levy. Listat ja teipit. Ovet. Terasovet. Ikkunat Polykarbonaattilevy valokate 3 mm (kennolevy) kirkas. Levykoko 1000x3000. Lisatietoja ». Omegalevy, PC, pronssi. Tilaa seuraavat PC-monikerros levyjen naytepalat 6 mm PC-kennolevy, kirkas 6 mm PC-kennolevy, opal 10 mm PC-kennolevy, kirkas. Kennolevy omaa erittain hyvat suojausominaisuudet mekaanisia kolhuja vastaan , joten se soveltuu taydellisesti rakennustyomaalle esimerkiksi lattioiden. COMPUSTEEL OY. Elektroniikan mekaniikka: - Teollisuus- ja militaritietokoneiden kotelot ja niihin liittyva mekaniikka. - Teollisuus- ja militarinaytot ja niihin. Kartongit soveltuvat monenlaiseen kayttoon: painotoiden kansiin, kortteihin, pakkauksiin jne. MUOVI- JA KENNOLEVYT. Muovilevyt - akryylilevyt - karbonaattilevyt - kennolevyt. Toimitamme muovilevyja tehdastoimituksina. Vakiomitoissa tai maaramittaan. Kennolevy on tarkea mikrokemian tyovaline. Kemikaalijatetta syntyy hyvin vahan. Jaa. Lataa: kennolevy.JPG 941,6 kt. © Ilkka Roininen e-Oppi Oy. Peda.net.

Naytelevya noin A4 arkin kokoinen. Kuva levysta: Nord Bauen OY (http:// interbauen.fi/) - Makrolon kennolevy - kennon koko noin 10mm*10mm. 25. Tammikuu Itselleni valitsin kennolevyn. Syita miksi: Se etta kennolevy pitaa lammon paremmin, eika tarvitse varjostaa niin paljoa, kestavyys on parempi. Hinta 1237.00 €/KPL. 9,9 m2 kokoinen Halls Magnum -kasvihuone on tilava kasvihuone edulliseen hintaan Tilaa puutarhan tarvikkeet Taloon.comista!.

Jarkko Brunou: Kennolevyjen eri kayttomahdollisuu

13. Helmikuu Se on pitkaikainen ja edullinen hankkia. Lasikatto on hyva kesalla, mutta kennolevy kestaa lumikuormat paremmin. Suosittu yhdistelma onkin. Emport Ky - Kennolevyt. KENNOLEVYT. Kennolevyt ovat kevyita, kestavia ja helppoja tyostaa. PINNOITTAMATTOMAT KENNOLEVYT. Levykoko: 2600 x 2050.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.