torstai 21. kesäkuuta 2012

3G reititin

Telewell TW-LTE/4G/3G, langaton reititin hinta alk. 75

TW-LTE/4G/3G Reititin ja 802.11 a/b/g/n + ac WLAN-tukiasema ( WAN /DHCP ) -yhteytta ja LTE/4G/3G -yhteyksia automaattisesti (Mokkula hankittava erikseen). Kotkayttoon huippunopea langaton lahiverkko seka internet ADSL-, kaapeli- tai 3G-laajakaistaliittymaan. Langaton 150 Mbps reititin. ADSL2+ modeemi. Tehokas 5dBi antenni. 39.9€. Portable Antenna Pack (2G/3G/4G). Jensen AIR:LINK 3G reititin Verkkolaitteet.

Halvin hinta 55 € (65 € toimituskuluineen). Vertailussa 7 kauppaa. 30. Huhtikuu Loyda Telewell TW-LTE/4G/3G, langaton reititin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. 29. Maaliskuu Nettilaskujen pienentamista varten testasimme Huawein E585 Pocket WiFi Mini 3G –reititinta, joka toimi reilun viikon ajan paatoimisena. Digi TransPort WR21 on kompakti 3G-reititin yritys- ja teollisuuskayttoon seka valvontaratkaisuihin. Kaksi antennia ja kaksi sim-korttipaikkaa. TP-LINK, kannettava langaton 3G-reititin USB-modeemille, valkoinen. 10/ 100mbps LAN/WAN, 802.11b/g/n 150Mbps. 3G-reititin joka tukee UMTS/HSPA/ EVDO. Talla HSPA+ /HSDPA/3G/EDGE/GPRS reitittimella luot WLAN/LAN laajakaistayhteyden helposti ja nopeasti lahes minne vaan. Mokille, kotiin, veneeseen. 16. Toukokuu Nyt pitais sit loytaa jostain sellanen kohtuuhintainen 3g reititin mika ei tarvi mokkulaa. Eli sim-kortti sisaan ja sit se reititin jakaa sen 3g:n langattomasti, etta. 3G WiFi-reititin 2100 MHz. Kannettavalla 3G-reitittimella luot WiFi-verkon myos kanssaolijoille. E-villesta loytyy Suomen kattavin valikoima elektroniikkaa. Eli mika olis hinta-laatu suhteeltaan paras 3g router?Tarjontaa tuntuu olevan nii pejkeleesti nii ei voi tietaa mika olis oikeesti hyva!?Ja liittyma on. 25. Joulukuu Okei eli siis sain joululahjaksi tallaisen telewell Wlan reitittimen https://www. telewell.fi/fi/tuote/3g4g-tuotteet/tw-3g-router/tw-3g-reititin-802-11n. RT-N14U on nopea ja monipuolinen reititin 3G/4G tuella. Reitittimen AiCloud - ominaisuus mahdollistaa tiedostojen jakamisen laitteeseen kytketyista. Tehdasoletuksena WNAP -reitittimella on alla luetellut asetukset: Liita 3G USB –modeemi reitittimen USB –porttiin ja 3G USB –modeemi tunnistuu. OUTLET TELEWELL 3G ROUTER N-WLAN REITITIN KIINTEA MOKKULA edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut. 1. Tammikuu TeleWell TW-LTE/4G/3G toimii yhta aikaa langattomana kahden taajuusalueen wlan-tukiasemana, langallisena gigaluokan neliporttisena.

3G WiFi-reititin 2100 MHz - e-ville.com

Uuden GMT-3G+ -reitittimen avulla saa helposti ja nopeasti muodostettua langattoman haja-asutusalueilla kaytettaville 3G-taajuuksille ja tarvittaessa siihen. 29. Lokakuu Kiinnostuin tuollaisesta laitteesta ja haluaisin hieman tarkemmin tietaa miten se toimii. Jos siis on tuollainen reititin, niin tuleeko siihen samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.