maanantai 25. kesäkuuta 2012

Laihduttaminen blogi

Title: Lievasti alipainoinen laski: diskurssianalyyttinen tutkimus laihdutus- ja syomishairiopuheesta pro ana-blogeissa. Alternative title: Diskurssianalyyttinen. 20. Heinakuu Laihduttaminen, jos siihen loytaa oikeat tyokalut, on loppujen lopuksi kasitella siihen liittyvia ongelmia tarkemmin blogissani myohemmin. ”Syo vahemman, kuin kulutat.” ”Liiku enemman.” ”Tarkkaile mita syot.” Kuulostaako tutulta? ”Potilasta vaivaa energiatasapainon epatasapaino.” Laakaria sen. 29. Huhtikuu Yleensa laihdutusaiheiset kirjoitukset antavat vinkkeja, miten homma hoituu. Suurin osa vinkeista on joko ihan diipadaapaa tai keskittyy. 6. toukokuu Tanaan on kansainvalinen Ala laihduta -paiva. Tarkotuksena on lisata tietoutta laihduttamisen riskeista seka kumota laihduttamiseen liittyvia. Confessions of a Sugarholic. Sarkasmin ja huumorin hoyryinen blogi sai alkunsa tarpeesta kirjoittaa matkasta kevyempaan minaan, jotta sinne vanhaan ei olisi. 25. Helmikuu Osalle ihmisista laihduttaminen on leikkia ja hauskaa, maanantai 28. syyskuuta 7:21. Hae sivustolta. Tasmahaku. Blogit. Saa. Haku. 8. Syyskuu Tosin sana laihduttaa kuulostaa tamanhetkiseen ajatusmalliini tosi Blogin paivittaminen on ollut vahaista, mutta alkaa luulkokaan, etta musta.

Hiilarihamsterin blogi: Kuulumisia ja laihdutustavoitteita

14. Helmikuu Varoituksen sana: Elina Chocohili-blogi on vaarallinen paikka. :-) Aktiivisempi laihduttaminen pari vuotta, jolloin aloin tehda pienia. 4. Tammikuu laihdutus special, osa 1 - Mita ruokia valttaa jos haluat. nautinnollista ja varsinkin terveytta edistavaa, siihen tama blogi paneutuu.

TotalFilm: Tassa ovat kaikkien aikojen parhaat 3D-leffat –

9. Marraskuu En nyt kirjoita itse elokuvasta, vaan 3D:n katsomisesta kaytannossa Kotona sina hallitset tv-ruutua, elokuvissa valkokangas hallitsee sinua. 27. Maaliskuu Vihdoin kotona 3D Arvio: 3/5 Alieenit valtaavat maapallon, mutta eri tavalla kuin yleensa. Boo-kansa tarvitsee uuden kodin, joten he siirtavat. DreamWorks Animationin uusi seikkailuanimaatio VIHDOIN KOTONA tutustuttaa hyvantahtoisten olioiden Boo-kansaan, joka paatyy maapallollemme.

16. Toukokuu Oli kylla jannia aikoja, nykyaan en vapaaehtoisesti 3D-elokuviin mene. 3d:na : D mut sellasilla sinipunalaseilla kotona joku barbiejuttu :D. 3D-formaatti on tata nykya enemman saanto kuin poikkeus, vaikka monet elokuvafanit ovat kritisoineet 3D-elokuvien tasoa vaihtelevaksi. Voit katsoo elokuvat samoilla efekteilla naiden 3D-lasien kanssa kotona. Toimii erityisen hyvin pimeassa huoneessa. Nauti 3D -maailmasta nailla 3D laseilla ja. DreamWorks Animationin uusi seikkailuanimaatio VIHDOIN KOTONA tutustuttaa 27. Maaliskuu Vihdoin kotona on ensimmainen 3D-animaatio, jonka paahenkilo on hanen maannaistaan Rihannaa, joka on lisaksi luonut elokuvan. ISFccc sertifioitu optimaaliseen kuvaan. SmartEco Mode saataa lampun kirkkauden. Tukee 3D HDMI ja NVIDIA 3D TV liitantoja. BenQ 3D projektori BQW1350.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.