tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kameran jalka

Jalusta –

Vanguard Alta Pro 263 AGH jalusta kuulapaa-pistoolikahva. 08.10.2015 20: 2.99€ PUHELIMEN / KAMERAN KUVAUSJALUSTA * TRIPOD * W019 (571 kpl). Lenspen kameran puhdistussarja. 19,95. Verkkokaupassa. 4 / 5. Tikkurila. Varkaus. Ylivieska. Sony VCT-HM1 ohjaustankokiinnike Action Cam -kameraan. Kevyt alumiininen kameran ja videokameran kolmijalka 130 cm maksimikorkeudella, kaksisuuntaisella paalla ja lukoilla. Kantokassi sisaltyy pakettiin. jalkojen.

15. Elokuu Myynissa ykskameran jalka, isoille jarjestelmakameroille tai objektiivi jalaksi, Manfrotto 680B pituus lyhenettyna 50cm jatkettuna 153cm. Jalusta esimerkiksi kameraan kiinnitettyna mahdollistaa pidempien valotusaikojen kayttamisen, koska jalustaa kaytettaessa kamera ei paase tarisemaan yhta.

Kiinnita kamera tai videokamera minikolmijalkaan, jossa on 2-osainen jalka ja 3- suuntainen paa, ja ota teravia, vakaita kuvia. Kolmijalassa on imukuppi ja. 1 Paiva sitten Jalka 60-95 cm nostettavissa portaattomasti. Vatupassi rungossa.Kamera- alustaa voi kallistaa ja pyorittaa ja.vatupassi..Kuljetuspussi ja. 30. Heinakuu KONIG KN-TRIPOD21Kameran jalka sopii harjoitteluun.Vahan kaytetty ja kevyt kantaa mukana.Hinta: 20e. Manfrotto MKC3-PF COMPACT PHOTO KIT kamerajalka ja kuulapaa edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut alkaen. 9. Joulukuu Ajattelin pyytaa joululahjaks kameran jalustaa, koska se on niinkun osa mun yritysta tulla paremmaks valokuvaajaks. Haluisin sen esimerkiksi. Gorillapod ei ole tavallinen jalusta, vaan sen jalkoja voi myos vaannella, kaannella ja taivuttaa. Voit siis laittaa kameran perinteiseen tapaan seisomaan. Kohdista jalustan ruuvikierre kameran kasituessa olevaan ruuviliittimen vakaa, kun yksi sen jaloista osoittaa samaan suuntaan kuin kameran kasituki. KCC-D51 PAKETTI, Valmis paketti Runkokamera 12VDC/24VAC, 700TVL+ OPTIIKKA, JALKA JA POWERI. KCC-D51 PAKETTI, Valmis paketti Runkokamera. Tama kamera jalusta on taydellinen sisatiloihin (perhe kuvat) kuten myos ulkotiloihin minka tahansa kameran kanssa. Elegantti ja erittain kevyt – nopea ja. Toinen vaihtoehto olisi laittaa kamera etutavaratelineen tason eteen, Telineena mulla on ollu stemmiin teipattu valvontakameran jalka. Kamerajalustan kameraani mm. koti ja maisemakuvauksiin. Jalka nousee ilman keskiputkea 148:aan ja kuulapaa mukana 161 senttiin. Osaako joku sanoa mika olisi hyva ja halpa jalusta kameralle? (lx3) Nailla sivuilla tai digikamera. netissa oli joskus jokin lidlin jalka ja sita kehuttiin hintaansa.

Gorillapod SLR ZOOM kamerajalusta - Expert.fi

Kamerajalustaa olen hankkimassa Dynax 7D:lle ja reilun satasen siihen ajattelin laittaa. Olisiko kellaan hyvia suosituksia niin hyvista kuin huonoistakin. 9. Marraskuu 2004 Yllapito: Jalusta estaa kameran tarahtamista kuvanottotilanteessa. Lisaksi jalusta vahentaa kasien rasitusta ja antaa mahdollisuuden kuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.