maanantai 26. maaliskuuta 2012

Shoppailu tukholmassa

Pinkit korkokengat: Shoppailua Tukholmassa

21. Elokuu Olin Tukholman risteilylla - elamani paras risteily evor ! Oli ihan sairaan hauskaa, paasin kaikkiin ihaniin kauppoihin, loysin sattumalta ihanan. 5. Marraskuu Muoti- ja shoppailuaiheista blogia Tukholmasta kasin pitaessani olen mahdollisuuden mielenkiintoisiin loytoihin vaikka shoppailua varten. 2. Maaliskuu Tukholmassa sijaitsee myos yksi lempiliikkeitani: Massimo Dutti. Kuulemma ketjulla on Ruotsissa toinenkin liike, Goteborgissa. Siina yksi hyva.

30. Toukokuu NK? ps sori jo kolmas viesti tahan ketjuun, asun tukholmassa niin haluun Ymmarran, jos haluut shoppailla keskustassa mut kannattaa kattoo. 5. Huhtikuu Kerroinkin jo aiemmin, etta miksi tykkaan kayda Tukholmassa, siis siksi, etta ma rakastan Tukholman vaatekauppoja. Ne on tulleet mulle. 26. Maaliskuu Hiljattain Pohjoismaiden parhaaksi matkakohteeksi valittu Tukholma on trenditietoinen kaupunki, jonka valttikortteihin kuuluvat sen. Vintagea ja kulttiklassikoita Tukholman SoFossa. Omaperaisia ja kaytannollisia kotitaloustuotteita voit shoppailla paikassa 10-gruppen, joka on jo. 6. Tammikuu Hei! lahden viikonloppuna shoppailemaan tukholmaan ja haluaisin tietooni parhaimmat EDULLISET ostospaikat. budjetti ei ole mikaan valtava. 31. Elokuu Moni on varmasti kaynyt Tukholmassa kerran jos toisenkin ja shoppailu kiinnostaisi, mutta keskusta tuntuu jo niin nahdylta paikalta ja varsinkin. 8. Helmikuu Oi kerrankin oli vapaata ja paasimme pikavisiitille Tukholmaan. mutta odotimme niin paljon maissa kayntia ja shoppailua, etta kylla harvoin. Tukholman ostokset voi halutessaan suorittaa myos keskustan ulkopuolella, josta loytyy mm. hyvia kauppakeskuksia. Kun koluaa Tukholman keskustan parhaat. 21. Helmikuu Lupasin esitella shoppailujani Tukholman risteilylta. Maarallisesti esiteltavaa ei niin hirveasti ole, mutta voi elama, etta niihin vahaisiinkin paloi. 3 X Tukholman parasta shoppailua. Teksti Maria Niemi. 19:11 22.12.2014. Stutterheim myy Tukholma-takkia tarinalla. Naapuriin singahtaa hetkessa. 17. huhtikuu Olen lahdossa toukokuussa Tukholmaan lasten kanssa. Mukana on 16-vuotias tytto, joten shoppailu kiinnostaa. Menemme Siljalla. Onko Siljan. 1. Helmikuu Vinkkasin viime viikolla Tukholman Kocksgatanilla sijaitsevasta hurmaavasta sisustusputiikista Dusty Decosta, mutta kyseinen katu vilisee. 27. Helmikuu Suomalainen oikeustieteen opiskelija Tukholmasta. 24. Maaliskuu Shoppailua Tukholmassa! Me piipahdimme minilomalla tuolla ruotsin puolella viime viikolla. Teki tosi hyvaa vahan irrottautua arjesta ja hypata.

Tukholman ostokset Risteily.info

6. Huhtikuu Juhuu! :) Keskiviikkona pakkasin kimpsut ja kampsut, hyppasin junaan ja suuntasin Olympiaterminaaliin. Suuntana oli Tukholma minne lahdin. 19. Elokuu DSCN0400-001 DSCN0405-001. Kun mietin vuosia taaksepain, niin lahes poikkeuksetta matkoille Tukholmaan oli tasan yksi visio. shoppailu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.