maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kesakurpitsasta pastaa

Avokadopastaa ilman pastaa - vaihda pasta kesakurpitsaan! -

Sitruuna-kesakurpitsapasta Alkupalat Kasvisruoka Gluteeniton Sokeriton Kananmunaton Vegaani Maidoton Vahahiilihydraattinen Vaharasvainen. 2. Helmikuu ensi kerran tata kesakurpitsasta tehtya spagettia. fetalla Tassa annoksessa ei siis ole lainkaan pastaa, vaan kesakurpitsasta vuollaan pitkia. 13. Elokuu Kesakurpitsaspagetti saa hyvan vastinparin kastikkeesta, jossa on naudanlihaa ja raakachorizoa. Kokonaisuuden kruunaa kastikkeeseen.

19. Tammikuu ja nyt olisi vuorossa perinteisen pastan paivitys. Pasta Purify sisaltaa kesakurpitsasta ja porkkanasta veistellyn raakapastan lisaksi mahtavia. 25. Helmikuu Kesakurpitsallahan on pastaa korvattu meidan blogissa ennenkin: eri levyisiksi lastuiksi, kunnes koko kesakurpitsa on kadonnut ja jaljella on. Kesakurpitsa-tomaattipasta. alle tunti. Helppo ja maukas kasvispasta taysjyvaspagetista kahdelle. Energiapitoisuus: 493 kcal/annos. Resepti on. 3. Heinakuu Suhtautumiseni kesakurpitsaan on reilussa viidessatoista vuodessa tehnyt tayskaannoksen. 9. Joulukuu Tanaan tarjoilen kesakurpitsa-raakapasta pestolla -annokseni. Ei kuitenkaan minka tahansa pesto, vaan oikean super-peston. Laitan siihen. 13. Elokuu Raakapasta eli kesakurpitsasta leikattu ohut spagettimainen nauha on nyt trendikasta. Erilaisia kesakurpitsanauha-annoksia nakyy niin. 12. Maaliskuu Veditko taas pastaoverit? Kun kastikkeen sekoittaa pastaa leikkiviin vihanneksiin, olo jaa kevyemmaksi. Eihan se ihan sama asia ole, mutta. 14. Heinakuu Satsista riittaa kahdelle hengelle paaruoaksi tai useammalle syojalle muiden ruokalajien seuraksi. Pasta: 2 keskikokoista kesakurpitsaa 1-2. Satoisa kesakurpitsa on mita monikayttoisin vihannes. Siita syntyy salaatti grilliherkkujen kaveriksi, pasta arki-illan ateriaksi ja kakku vierasvaraksi. Valmistusohje. Napaksi paistetut kesakurpitsaviipaleet ja rapea salvia ryydittavat gnocchit. 0 Leikkaa kesakurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Pikapaista viipaleet. 11. maaliskuu Kastikkeiden lisaksi tein raakapastaa kesakurpitsasta. Pastaa voi tehda myos porkkanasta, mutta itse tykkaan enemman kesakurpitsasta. 27. Tammikuu Tama varikas pasta-annos porkkanasta ja kesakurpitsasta tuo kevaan tunnelman seka kroppaan etta mieleen! Pimea vuodenaika meinasi jo. Resepti jauheliha kesakurpitsa pasta. myTaste.fi:n sivuilta loydat 364 jauheliha kesakurpitsa pasta resepteja seka tuhansia samankaltaisia resepteja. 15. Syyskuu Pelkan pastakastikkeen syominen tuntuu jotenkin hullunkuriselta, joten jotkut tekevat soosin kaveriksi mukapastaa vaikka kesakurpitsasta tai.

Raakapasta kesakurpitsasta Raakaruoka

21. Tammikuu Tein maanantain iloksi vahan kiemuraa kesakurpitsasta. Kaivelin muita makuja kaapeista ja syntyi aivan kieli poskessa sorvattu pasta. 9. Joulukuu Kesakurpitsasta tehty spagetti on mainio tapa ujuttaa “pasta”ruokaan lisaa vihanneksia ja keventaa tuhtia annosta. Kun pohjalla oleva pasta on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.